Accountmanager Facilicom 23-04-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Accountmanager Facilicom 23-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Facilicom Solutions is dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Als onderdeel van Facilicom Group combineren we 'hard services' en 'soft services' en geven we advies bij facilitaire vraagstukken.

Incluzio bouwt mee aan een samenleving waarin iedereen meetelt, meedoet en van betekenis is. Samen met inwoners en partners maken we van elke buurt een betere buurt. Dat is waar wij voor staan. Wij zijn een organisatie actief in het sociaal domein en kunnen het verschil maken. Doe je mee?

De wereld verandert in rap tempo. Deze veranderingen brengen automatisch nieuwe risico's en uitdagingen met zich mee. Trigion creëert veiligheid om direct in te spelen op die risico's en uitdagingen. Ben je geïnteresseerd in het werken bij de beveiliging? Kijk hier voor onze vacatures in de beveiliging er zijn.

Food&i: het nieuwe concept van Facilicom Group. In ons vernieuwde concept komen individuele behoeften van onze gasten centraal te staan. Gaat jouw hart sneller kloppen van blije gasten, zonder impact op onze planeet?

Samen met onze 8.500 schoonmaakcollega's maken we ons hard voor de sectoren hospitality, onderwijs, kantoren, food & industrie en specialistische reiniging. Het is pas schoon genoeg wanneer het ongewoon schoon is. We zetten de klant voorop.

Wil weten hoe het is te werken bij Facilicom Group - of een van onze divisies - in een bepaalde functie? Lees dan een van onze 'werken als' pagina's

Accountmanager Regio Noordoost bij Trigion

Ben jij een ervaren operationeel manager met sterke commerciële vaardigheden en sta jij stevig in je schoenen? Wil je graag je eigen rayon managen en deelnemen in ons ambitieuze regio MT?

32 tot 40 uur per week

€ 3.500,00 - € 5.000,00 per maand

Accountmanager Regio Noordoost bij Trigion

32 tot 40 uur per week

€ 3.500,00 - € 5.000,00 per maand

Functieomschrijving

Als accountmanager, ook wel klantmanager genoemd, ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van onze dienstverlening bij jouw klanten in de regio noord Nederland. In dit geval ben jij met name actief bij een van onze grotere COA locaties, namelijk Ter Apel. COA locatie Ter Apel is een grote en uitdagende locatie. Het is een enorm terrein waar ongeveer 2000 vluchtelingen wonen. Jij als klantmanager zorgt voor een lange termijn relatie met de klant en medewerkers, een financieel gezonde dienstverlening en creëert elke dag toegevoegde waarde. Je bent onderdeel van het regionale managementteam en stuurt zo mede op de koers van regio Noordoost binnen Trigion.

Je stelt accountplannen op en maakt hierbij gebruik van (bestaande) veiligheidsconcepten, echter zorg je als accountmanager ook voor vernieuwende voorstellen. Je leidt of participeert in interdisciplinaire (complexe) projecten, die bijvoorbeeld zijn gericht op gezamenlijke marktbewerking en werkt nieuwe integrale product-concepten uit.

Ervaring in de beveiliging is overigens niet noodzakelijk, je moet vooral conceptueel kunnen denken in deze rol.

Daarnaast geef je op inspirerende en coachende wijze leiding aan +/-10 teamleiders en indirect tussen de 150-200 fte. Je maakt bij deze rol deel uit van het 11-koppige MT van de regio. Je leert hen veiligheid te creëren bij de klant door het ontwikkelen van diverse competenties met als doel de teamleider zelfstandig het klantcontract te laten managen. Je zorgt ervoor dat medewerkersbeleving, ontwikkeling, kwaliteit, ziekteverzuim, optimale re-integratie en inzetbaarheid in lijn liggen met de korte en lange termijn klantdoelstellingen. Ook zorg je samen met je planners voor een optimale inzet van medewerkers.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische werkomgeving bij Nederlands meest complete veiligheidsbedrijf. Je komt terecht in een enthousiast team dat volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van integrale veiligheid en de continuïteit van de dienstverlening.


Naast een interessante en veelzijdige functie, bieden wij:

 • een salaris tussen de € 3.500,- en € 5.000,- bruto per maand op fulltime basis (afhankelijk van jouw werkervaring en opleiding(en);
 • 27 vakantiedagen o.b.v. een fulltime dienstverband;
 • een leaseauto;
 • en aantrekkelijke bonusregeling tot max. 25% van je jaarsalaris;
 • de mogelijkheid om deels vanuit huis te werken, waarbij je een laptop en mobiele telefoon van de zaak krijgt. Uiteraard ontvang je hiervoor een passende netto thuiswerkvergoeding;
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • diverse opleidingsprogramma's en de mogelijkheid om je persoonlijk te ontwikkelen.

Wie je bent

Je wilt graag een bijdrage leveren aan onze dienstverlening, onze organisatie en onze mensen. Je bent een betrokken en energieke teamspeler, je houdt van samenwerken, je geeft mensgericht leiding en wilt je teamleden graag verder helpen in hun ontwikkeling. Ook ben je communicatief sterk.

Daarnaast beschik je over:

 • minimaal een afgeronde hbo bachelor opleiding;
 • minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
 • uitstekend conceptueel denkvermogen, gecombineerd met een hands-on mentaliteit;
 • sterke en aantoonbare commerciële vaardigheden en ben je resultaatgericht;
 • ervaring met LEAN of andere methodieken voor procesverbetering (pre).

Corporate recruiter

Ik kom graag met je in contact.

Stuur mij een appje

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]3500 – 5000
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheFacilitaire dienstverlening
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfacilicom.nl/vacatures/a0wQs000002Y52XIAS/Accountmanager-Regio-Noordoost-bij-Trigion

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.