Accountmanager TABS Holland 13-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Accountmanager TABS Holland 13-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Accountmanager

  • Groningen, Nederland
  • 40 uur
  • jongeneel
  • HBO
  • Geplaatst op: 12-04-2024
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal

Omschrijving

Timber and Building Supplies Holland N.V. is actief op de Nederlandse markt van hout en bouwmaterialen. De holding bestaat uit een groep van bedrijven: leveranciers van hout en bouwmaterialen, groothandels en bewerkingsbedrijven.
Eén van onze grootste bedrijven is Jongeneel, met 42 vestigingen ruim vertegenwoordigd in Nederland. Al meer dan 225 jaar is Jongeneel een toonaangevend merk voor iedereen die bouwt of klust. We leveren hout, plaat en bouwmaterialen vanuit onze vestigingen in Nederland. Onze klanten waarderen ons vakmanschap, onze energie en persoonlijke aanpak. Ons doel is om samen te bouwen, samen met de leveranciers, samen met onze medewerkers en samen met onze klant.

Wat als de telefoon morgen niet meer gaat? Gelukkig weet jij precies wie je dan moet bellen. Je kent jouw klanten door en door, niet alleen op zakelijk gebied, ook de verjaardag van de kinderen, de hond en de buurvrouw staan in jouw agenda. Jij hebt de regie in eigen handen. Met jouw open instelling en commerciële geest verbind jij nieuwe klanten aan ons en bouw je jouw netwerk uit. Samen met jouw collega's van de binnendienst help jij onze klanten succesvol te zijn.
Wat ga je doen bij ons?
Je onderhoudt en optimaliseert de contacten met bestaande relaties en gaat nieuwe relaties aan ter uitbreiding van het afnemersbestand. De focus ligt op het aanbieden van de totaal concept oplossingen welke we binnen TABS Holland faciliteren. Bezoeken van klanten, het geven van productinformatie en het bespreken van prijzen binnen de vastgestelde marges. Het aanbieden, bespreken en afsluiten van de door de binnendienst opgestelde offertes en toezien op een adequate opvolging van deze offertes. Behandelen van klachten/claims van klanten en het omzetten van deze klachten/claims in kansen. Je streef naar het absoluut foutloos bedienen van de klanten.

Wie ben jij?
Je straalt energie uit en stelt je makkelijk open voor de ander. Je bent een luisterend oor voor de klant en pikt de signalen op om de juiste tools in te zetten voor een optimale samenwerking. Mede door je sociale vaardigheden weet je de klanten te boeien en te binden en weet je als geen ander hoe belangrijk het is om bestaande relaties te onderhouden en uit te bouwen. Verder is het ook fijn als je;
• Affiniteit hebt met de bouw;
• HBO werk- en denkniveau hebt;
• Je ambities en wensen kenbaar maakt.

Wat krijg jij van ons?
Wij zijn volop aan het groeien en ontwikkelen waardoor er een positieve en gedreven sfeer heerst. We vinden het belangrijk dat je met ons meegroeit. Daarom investeren we in relevante opleidingen en trainingen en training 'on the job'. Collegialiteit, flexibiliteit en eigen initiatief zijn verankerd in onze organisatie. Verder bieden wij jou:
• Een professionele, maar ook informele werkomgeving waar op een prettige manier wordt samengewerkt;
• Uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan collectieve verzekeringen, 8% vakantiegeld en personeelskorting op onze producten en een goede pensioenregeling;
• Werken is fijn, maar vrije tijd ook. Je krijgt dan ook bij een fulltime dienstverband 30 vrije dagen!;;
• Leaseauto en laptop en daarnaast kan je gebruik maken van onze telefoonregeling "bring your own device"; Enthousiast? Solliciteer dan direct!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAccountmanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabsholland.nl/vacature/accountmanager-groningen-a0wqb000000eodlyao/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.