Capaciteitsplanner Déhora 22-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Capaciteitsplanner Déhora 22-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Bij Déhora Detachering

Capaciteitsplanner regio Noordoost

HBO • MBO

Ben jij een planning professional met een vooruitziende blik? Vind jij het leuk om op een analytische en kritische manier naar de planning te kijken en problemen op te lossen? En draai jij je hand niet om voor het maken van een sluitende planning? Dan ben je bij Déhora op het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een Capaciteitsplanner voor 24 tot 36 uur.

Passie voor het vakgebied, innovatie en kwaliteit staan centraal bij Déhora. Onze planners wonen en werken door heel Nederland en worden regionaal ingezet bij goed passende opdrachten. Capaciteitsplanners hebben een afwisselende functie en kunnen veel ervaring opdoen bij verschillende opdrachtgevers. Door jouw expertise, kritische blik en advies ben je een volwaardig gesprekspartner voor de opdrachtgever, waardoor je écht verschil maakt.

Hoe ziet een baan als Capaciteitsplanner eruit?

Bij opdrachtgevers ben je verantwoordelijk voor het opleveren van roosters, het oplossen van planvraagstukken en denk je na over de capaciteit van de komende maanden. Ook kijk je met een analytische en kritische blik naar de planning van organisaties en ben je niet bang om vragen te stellen, waardoor je tijdig knelpunten kunt ontdekken. Deze knelpunten communiceer je met het management waarbij je advies geeft over de benodigde capaciteit.

Bij Déhora is daarnaast veel aandacht voor jouw professionele- en persoonlijke groei, wat gekenmerkt wordt door de Déhora Learning Journey. Deze Learning Journey is voor iedereen anders, maar continu blijven groeien en leren staat voor iedere Déhoriaan centraal. Samen met jouw regiomanager bepaal je jouw ontwikkeling.

Wat kenmerkt een Capaciteitsplanner?

 • Je hebt minimaal 2 tot 5 jaar operationele en tactische planervaring.

 • Je hebt een hbo-opleiding of een mbo-opleiding.

 • Je hebt de Vakopleiding Personeelsplanning en Capaciteitsplanner gevolgd, of je bent bereid deze, op korte termijn, te volgen.

 • Je hebt kennis van en ervaring met capaciteitsplanning.

 • Je hebt kennis van diverse planningssoftware en bent in staat om (nieuwe) kennis op het gebied van software je snel eigen te maken.

 • Je bent bereid ongeveer een uur te reizen naar opdrachten die we voor jou acquireren.

Wat biedt Déhora

 • Je kunt je ontwikkelen en doorgroeien in onze organisatie.

 • Je bouwt werkervaring op bij diverse grote en bekende opdrachtgevers.

 • Je krijgt een goed salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een winstdeling, pensioen, netto onkostenvergoeding en opleidingen via onze Academy.

 • We bieden jou de mogelijkheid tot een leaseauto.

Werkomgeving

Kies je voor Déhora, dan kies je voor werken in een professionele en prettige omgeving. We zijn een ambitieus, betrokken en inclusief bedrijf. Déhorianen vieren de feestdagen die zij zelf belangrijk vinden door onze flexibele feestdagen en blijven in contact met hun collega's op de regelmatig georganiseerde bijeenkomsten, zoals onze Déhora Laat en regionale bijeenkomsten. Bij Déhora is er veel aandacht voor elkaar en wij vinden samenwerking belangrijk, want zo halen wij het beste uit elkaar en zorgen we voor goede resultaten.

Over Déhora

Déhora is al 35 jaar dé specialist op het gebied van workforce planning en management. Wij helpen organisaties om op een effectieve, efficiënte en betekenisvolle manier met tijd om te gaan. Dit noemen wij tijdintelligentie. Op die manier ondersteunen wij organisaties bij het optimaliseren van hun bedrijfsresultaten. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Amsterdam. Ook hebben we kantoren in Eindhoven, Antwerpen, Warschau, Praag en Dubai.

Tijd voor Déhora?

Is jouw interesse gewekt voor deze rol en onze organisatie? Be on-time en reageer vandaag nog! Stuur je CV naar . Neem dan gerust contact met ons op ().

gradient-dehora

Werken bij Déhora? Het leukste bij Déhora?

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTactisch Planner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdehora.nl/vacature/capaciteitsplanner-regio-noordoost/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.