Cargo Planner Elzinga 29-02-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Cargo Planner Elzinga 29-02-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

 • Logo Elzinga Groep

 • Over Elzinga Groep
  • Ons verhaal

Cargo planner

Solliciteer direct

Kun jij goed puzzelen? Weet jij de planning van onze afdeling Cargo Facilities in elkaar te zetten? De Elzinga Groep zoekt een cargo planner ter versterking van het huidige team.


Zo kan jouw dag eruit zien (ik zeg: kan….))

Gistermiddag was de planning rond, maar inmiddels zijn er al een aantal wijzigingen doorgevoerd. In de Eemshaven is een schip niet op tijd binnen, dus bel je met de desbetreffende medewerker dat hij nog niet hoeft te beginnen. Een van de chauffeurs belt dat hij vertraging heeft, je informeert daarom de opdrachtgever en bekijkt wat voor impact dit heeft op de rest van de planning. Je checkt of de chauffeur niet in de knel komt met zijn rij- en rusttijden. Zei ik dat plannen saai was?

Jij als planner Cargo

Dagelijks plan je met het team voor onze opdrachtgevers de transport- en op- en overslagactiviteiten met onze vrachtauto's, overslagkranen en overig materieel, zoals shovels en schrankladers. Door de diverse externe factoren en variabele tijden is het realiseren van de dagelijkse planning continue een uitdaging. Belangrijk onderdeel van je werkzaamheden is het contact houden met de medewerkers in het veld.

Het directe team waar je mee samenwerkt bestaat uit een operations manager, planner, werkvoorbereider en een administratief medewerker. Met elkaar verwerk je dagelijks de planning, bereken en stel je offertes op, verwerk je de administratie met behulp van ons digitaal systeem Stuur.

Dagelijks zorg je met elkaar dat de klus wordt geklaard, dat onze opdrachtgevers tevreden zijn. Zodat onze chauffeurs en machinisten met een glimlach en veilig aan het werk kunnen gaan.

Jouw werkzaamheden zijn o.a.

 • Verantwoordelijk met je collega planner voor de dagelijkse optimale planning van de machinisten en chauffeurs
 • Contacten met opdrachtgevers, schippers en leveranciers
 • Verwerken van de planning en administratieve gegevens
 • Deelnemen in een vast rooster van bereikbaarheidsdienst buiten kantoortijden (avonden en weekenden)

Wat wij vragen

 • Je beschikt over MBO+/HBO werk-en denkniveau en een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 Transport en Logistiek
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring als planner
 • Geldig VCA VOL
 • Goede communicatieve vaardigheden in de Nederlandse en Duitse taal, Engels is een pré
 • Goede computervaardigheden (o.a. Microsoft Office)
 • Je bent oplossingsgericht, stressbestendig, je kunt overzicht houden.
 • Fulltime beschikbaar

Wat wij je bieden

 • Een goed salaris volgens de cao
 • Zekerheid. Daarom bieden we gelijk een vaste aanstelling.
 • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Groen Grond en Infrastructuur
 • Een fijne werksfeer. Bij de Elzinga Groep heerst een informele teamsfeer, platte organisatiestructuur met open en korte lijnen.

Nog even over ons

In Noord-Nederland zijn wij als bedrijf niet alleen bekend vanwege onze herkenbare gele kleur op ons materieel, maar ook door de werkzaamheden die wij uitvoeren. De Elzinga Groep is een veelzijdige bundeling van bedrijven, actief in de overslag, transport, grond-, weg- en waterbouw, ontwerpen en produceren en keuren van hijswerktuigen en andere constructies. Daarnaast staan we bekend als een no nonsens bedrijf: kan niet, bestaat niet.

Elzinga Cargo Facilities is gespecialiseerd in bulkhandling. In totaal slaan wij zo'n 9.000.000 ton per jaar over. Dat doen we voor opdrachtgevers door heel Nederland en Duitsland. Onze flexibele planners zorgen samen met onze machinisten en chauffeurs dagelijks voor een optimale planning en het beste resultaat voor onze klanten. Waarom bij ons? Omdat wij meedenken met de klant, oplossingen presenteren, altijd kijken naar de efficiëntie van het product én hoog inzetten op kwaliteit en veiligheid.

Met al onze medewerkers wordt dagelijks hard gewerkt aan het vakkundig en veilig bedienen en ondersteunen van de klant. Wil jij meer lezen over de diverse werkzaamheden van Elzinga Groep? Klik dan hier.


Enthousiast geworden?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met (bedrijfsrecruiter) op .

Naast deze vacature hebben wij ook diverse andere vacatures.

 • Logo Elzinga Groep

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTechnisch Planner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.elzingagroep.nl/vacatures/cargo-planner/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.