Diabetesverpleegkundige Diabeter 15-03-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Diabetesverpleegkundige Diabeter 15-03-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Voor onze locatie Groningen zijn wij op zoek naar een diabetesverpleegkundige met als doelgroep (jong-)volwassenen met diabetes type 1.

Het betreft een afwisselende functie met uitzicht op een vaste aanstelling. Je komt te werken in een gedreven en ervaren diabetesteam, waar samenwerking en kwaliteit van zorg op de voorgrond staat. De kliniek ligt bovendien op ongeveer vijf minuten loopafstand van het centrum van Groningen en op zo'n 700 meter van het UMCG.

Kom jij ons team versterken?

Wat is Diabeter?

Diabeter is een zelfstandig behandelcentrum voor kinderen en volwassenen met (vooral) type 1 diabetes. Onze missie luidt: 'Een toekomst zonder diabetescomplicaties'. We verlenen zorg op een manier die voor de patiënt prettig is zowel fysiek op locatie als digitaal via mail, beeldbellen en via Cloudcare. Ben je geïnteresseerd in type 1 diabetes en wil je je hierin verder specialiseren? Dan is Diabeter 'the place to be'!

Diabeter is in 2006 in Rotterdam opgericht door kinderartsen dr. Henk-Jan Aanstoot en dr. . De behoefte aan een specialistisch behandelcentrum bleek ongekend groot. Inmiddels hebben we meer dan 3000 patiënten (kinderen én (jong)volwassenen) verdeeld over onze 4 vestigingen: Rotterdam, Deventer, Eindhoven en Groningen. Diabeter is volop in beweging; naast zorg wordt onderzoek verricht, onderwijs gegeven en worden nieuwe technologieën geïmplementeerd. Zo hebben wij sinds september 2023 de deuren van onze nieuwe kliniek Diabeter Centrum Amsterdam geopend, ontstaan door een mooie samenwerking tussen het Amsterdam UMC en Diabeter.
Ben jij wie we zoeken?

Geen dag is hetzelfde bij Diabeter. We zijn daarom op zoek naar een professionele, vriendelijke en flexibele collega die van aanpakken weet! Spreekt een op de patiënt gerichte zorg jou aan? Wil jij meedoen aan de ontwikkeling van onze moderne 'high tech' en persoonlijke 'high touch' diabeteszorg? Dan ben jij de aanvulling die wij zoeken voor ons team!

Bij Diabeter draag je als diabetesverpleegkundige, met jouw expertise, bij aan de begeleiding en behandeling van (jong-)volwassenen met diabetes. Wij doen dat op een hoog niveau en met een duidelijke missie, visie en zorginhoud. Je kernactiviteiten betreffen de diabetesbehandeling en omvatten advisering, coaching, educatie en motivatie van patiënten.

De kernactiviteiten vinden face to face plaats, maar je besteedt ook een groot deel van je tijd aan het geven van adviezen via de mail, de telefoon en door middel van videoconsulten. Het is om deze reden belangrijk dat je affiniteit hebt met het werken met de nieuwste 'technieken' op het gebied van diabetes.

Je carrière tot nu toe

Je hebt een diploma A verpleegkundige, HBO-V, Diabetesverpleegkundige (SSSV of HBO) of eventuele andere specialisatie. Je wilt je in elk geval graag verder specialiseren in het behandelen van patiënten met Diabetes type 1 en bent op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Het belangrijkste voor ons is dat je over zeer goede communicatieve, sociale en didactische vaardigheden beschikt en gedreven bent.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende functie binnen een innovatieve organisatie. De salariëring en aanstelling is conform de Cao Ziekenhuizen, afhankelijk van opleiding en ervaring. Een gediplomeerd diabetesverpleegkundige wordt ingeschaald in FWG 55.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een aanstelling voor een jaar met uitzicht op een vast contract. Gediplomeerd diabetesverpleegkundigen bieden wij direct een vast contract aan;
  • Een eindejaarsuitkering;
  • Een gezellig team bestaande uit betrokken en professionele collega's;
  • Twee keer per jaar een Diabeterdag voor alle medewerkers. Ook organiseren we elk jaar een kerstborrel;
  • Een ruim intern scholingsaanbod waaronder gemiddeld zes keer per jaar een algemene scholingsmiddag en 3 toegespitst op diabetesverpleegkundigen;
  • Reiskostenvergoeding, bijvoorbeeld in de vorm van een NS business kaart;
  • Mogelijkheden tot het ruilen van arbeidsvoorwaarden in het Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (inclusief fietsplan).

Informatie en solliciteren

Je kunt solliciteren via www.werkenbijdiabeter.nl Sollicitaties die niet zijn voorzien van een motivatiebrief nemen we niet in behandeling.

Na een geslaagd eerste gesprek behoort een dagdeel meelopen tot de procedure en een tweede gesprek. Bij een positieve uitkomst ontvang je daarna een arbeidsvoorwaardenaanbod en kan er tot slot getekend worden.

Als diabetesverpleegkundige werk je met patiënten en vertrouwelijke gegevens. Om deze reden vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Over Diabeter

Diabeter is een zelfstandig behandelcentrum voor mensen met type 1 diabetes in alle leeftijden.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDiabetesverpleegkundige
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdiabeter.nl/nl/vacatures/groningen/diabetesverpleegkundige-32-uur-diab-grn-137

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.