Docent Verloskunde Hogeschool INHolland 04-06-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Docent Verloskunde Hogeschool INHolland 04-06-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Onderzoek

Samenwerken

Over Inholland

  • Wie zijn wij
  • Neem contact met ons op
  • Werken bij Inholland

Docent Verloskunde (locatie Groningen)

Functietype : Onderwijsgevend
Organisatieonderdeel : Samenwerking AVAG
Standplaats : Groningen
Uren per week: 24-32

Salarisschaal : 11 (€4.234,28 - €5.936,77)
Dienstverband: In eerste instantie een tijdelijk dienstverband. Hierna is er de mogelijkheid tot een hernieuwd arbeidscontract
Reageren voor : 25-06-2024


Inhoud functie

Als verloskundige begeleid je vrouwen en hun partners tijdens de zwangerschap, bevalling en kraamtijd. Je werkt zelfstandig, maar samen in een interprofessioneel team van gynaecologen, huisartsen, kinderartsen en kraamverzorgenden, waarin de zwangere vrouw en haar baby centraal staan. Het beroep van verloskundige is veelzijdig en volop in ontwikkeling. Doel is om de zorg zo in te richten, dat moeder, (aanstaande) kind en partner echt centraal staan. Samenwerking is het sleutelwoord anno nu. En jij weet hier alles van. Op veel vlakken zie je kansen in deze belangrijke periode. Dat wil je meegeven aan de komende generatie. Want jouw hart klopt voor onderwijs.
Onderwijs beweegt jou dus. Jij hebt de ambitie om studenten op te leiden tot zelfverzekerde, onderzoekende professionals die met het juiste zetje het verschil gaan maken in de toekomst. Door jouw praktijkervaring kun je ook onze 'makelaar' zijn. Jij hebt een netwerk, je verbindt en haalt de buitenwereld écht naar binnen, midden in ons (en jouw) onderwijs.

Jouw rol

Als docent speel je een cruciale rol in het verzorgen van verschillende onderwijsvormen, zoals hoorcolleges, werkcolleges, vaardigheidslessen, studieloopbaan coaching en digitale lesvormen. Interactie tussen docent en student staat hierbij centraal. Dit omvat ook de voorbereiding van lessen, samenwerking met collega's en nakijkwerk.
Daarnaast ben je als inhoudsdeskundige en collega betrokken bij de ontwikkeling van het onderwijsprogramma samen met 60 andere collega's. In het dynamische veld van de verloskunde is het een uitdaging om een solide curriculum te creëren met ruimte voor actualiteit en flexibiliteit, waarbij jouw praktijkervaring van onschatbare waarde is.
Geen onderwijsbevoegdheid? Geen probleem!
Wanneer je de Basiskwalificatie Didactische Bekwaamheid nog niet hebt, bieden wij je een opleiding van 6 tot 12 maanden aan op onze kosten om je hierin te ondersteunen. Het is belangrijk dat je blijft leren en je blijft ontwikkelen in onze lerende organisatie.
Als medewerker durf je kritisch te kijken naar jezelf en je bent bereid om je mening aan te passen. Je zoekt actief de verbinding met je collega's en laat zien wie je bent. Door nieuwe dingen uit te proberen en je intuïtie te volgen, fungeer je als rolmodel voor zowel je studenten als je collega's.

Wie ben jij

Ben je enthousiast geworden over de functie en zie jij jezelf de rol al helemaal vervullen? Zorg dat onderstaande functie-eisen goed tot zijn recht komen in jouw CV en motivatiebrief. Op basis hiervan voeren wij een eerste selectie uit.

 • Je bent een enthousiaste, gedreven en ambitieuze (BIG-geregistreerde) verloskundige of arts met recente werkervaring in de verloskunde, die graag werkt met een gemotiveerde groep studenten.
 • Je bent in het bezit van een wo-master.
 • Je bezit brede theoretische en praktische vakinhoudelijke kennis.
 • Je bent op de hoogte van actuele ontwikkelingen in de verloskunde en bent in staat deze te vertalen naar het onderwijs.
 • Je hebt bij voorkeur een didactische bevoegdheid (BKO of BDB) of bent bereid deze te behalen.

Wat bieden wij

 • Het betreft in eerste instantie een tijdelijk dienstverband van 12 maanden. Na deze periode is verlenging van het dienstverband mogelijk en volgt een vast dienstverband.
 • Een salaris van minimaal €4.234,28 en maximaal €5.936,77 bruto per maand, schaal 11, bij een fulltime dienstverband. Jouw inschaling is afhankelijk van jouw werkpakket, ontwikkelde vaardigheden en opleiding.
 • Een werkweek van 32 uur per week, maar weet dat alles vanaf 24 uur bespreekbaar is.
 • Een goed te bereiken werkplek in de stad Groningen. Alle gemaakte reiskosten met openbaar vervoer worden 100% vergoed. Je ontvangt een NS Businesscard. Reis je af en toe met eigen vervoer, weet dan dat je hierin beperkt vergoed wordt.
 • Een uitbetaling van een vakantietoeslag van 8% in mei.
 • Een uitbetaling van een eindejaarsuitkering van 8,3% in december.
 • Een thuiswerkvergoeding van €3,35 per thuisgewerkte dag van minimaal 4 uur en een vaste (aanvullende) internetvergoeding van € 10,- netto per maand.
 • Een goede pensioenregeling bij ABP (Pensioenfonds voor overheid en onderwijs).
 • Een ruime verlofregeling waarin je je eigen keuzes kunt maken. Bijvoorbeeld: bij een fulltime dienstverband én een gekozen werkweekvariant van 40 uur per week heb je jaarlijks 428 verlofuren. Dit zijn 53,5 vakantiedagen, inclusief de verplichte vrije dagen en de nationale en erkende feestdagen.
 • Je krijgt van ons genoeg ruimte (tijd) en ruime middelen (geld) voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.
 • Je bent bij ons verzekerd tegen gedeeltelijke arbeidsongeschiktheid.

Onze hogeschool volgt de cao hbo, met een uitstekend pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Bekijk hier de volledige arbeidsvoorwaarden van Inholland.

Jouw werkomgeving

De Academie Verloskunde Amsterdam Groningen (AVAG) is een dochterstichting van Hogeschool Inholland en biedt de hbo+ opleiding Verloskunde aan in Amsterdam en Groningen.
Ons curriculum heeft een veelzijdig en ambitieus karakter. Dit zorgt ervoor dat de toekomstige verloskundigen zich als een partner kunnen opstellen binnen de integrale, verloskundige keten.
AVAG heeft een onderzoeksgroep 'Verloskundige Wetenschap' onder leiding van een hoogleraar Verloskundige Wetenschap; die middels een samenwerkingsverband met Amsterdam UMC en UMCG binnen beide UMC's is gepositioneerd. In samenwerking met de andere verloskunde opleidingen in Nederland is recent een (landelijke) gezamenlijke degree 'master verloskunde' ontwikkeld en deze is per september 2023 gestart.
Binnen de opleiding zijn 100 medewerkers werkzaam. Zij zijn verspreid over de locaties Amsterdam en Groningen. Jij komt te werken op de locatie in de stad Groningen.

Durf jij voor deze uitdaging te kiezen? Je kunt tot en met maandag 24 juni 2024 reageren op deze vacature.

 • Spoedig na 26 juni kun een eerste terugkoppeling verwachten
 • Op maandag 1 juli vinden de eerste kennismakingsgesprekken plaats
 • Op donderdag 4 juli staan de tweede gesprekken gepland.
 • Word jij onze nieuwe collega? Dan verwelkomen we je graag zo spoedig mogelijk in ons team.

Heb je vragen of ben je nieuwsgierig geworden naar onze werkomgeving? Neem dan eens contact op met Astrid Vereecken-Schoo (docent verloskunde). Zij is bereikbaar via telefoonnummer of per mail en kan al je inhoudelijke vragen beantwoorden.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Neem dan contact op met
, adviseur Werving & Selectie

Is onze collega niet bereikbaar?

Vraag een terugbelverzoek aan. Dan zorgen wij dat je wordt teruggebeld.


Je kunt je vraag ook via e-mail sturen naar . Belangrijk om te weten: Wij nemen via e-mail geen sollicitaties in behandeling.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerloskundige
Indicatie salaris (min – max]4234 – 5936
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.inholland.nl/over-inholland/werken-bij-inholland/docent-verloskunde-locatie-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.