Gezinscoach Leger des Heils 05-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Gezinscoach Leger des Heils 05-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

access_time 24 - 36 uren per week

euro 3250 - 4547

school HBO

Als gezinscoach maak jij het verschil in gezinnen die kampen met veel problemen en vaak de grip op het leven dreigen kwijt te raken. Meer weten? Lees snel verder.

Wat ga je doen?

Als gezinscoach bied je begeleiding aan huis. Een of meerdere keren per week ben je bij het gezin thuis om, samen met hen, problemen aan te pakken. In deze gezinnen spelen vaak meerdere problemen tegelijkertijd, zoals vragen rondom opvoeding, psychische problemen of financiële problemen.
Als gezinscoach verhelder je vraagstukken en pak je regie waar nodig. Juist bij zorgmijding, zorgbelemmering en situaties met veel weerstand creëer jij openingen en mogelijkheden om tot een betere situatie te komen. Doormiddel van rapportages en registraties draag jij zorg voor een adequate verantwoording naar de gezinnen, de gemeente en/of jeugdbescherming. Doordat jij een luisterend oor biedt, kennis overbrengt en gezinsleden motiveert ben je van betekenis in deze gezinnen en weet jij een veilige thuissituatie te creëren.
Je werkt nauw samen met het professionele netwerk rond het gezin (bijvoorbeeld gemeente, jeugdbescherming, schuldhulpverlenende instanties, GGZ) en je betrekt waar nodig of mogelijk ook het informele netwerk bij de hulpverlening. Daarnaast werk je veel samen met de gezinscoaches uit je team, de gedragswetenschapper en je teamleider. Samen zorgen jullie voor een betere toekomst van de gezinnen. Ook kan op termijn bijvoorbeeld kindercoaching een onderdeel van je takenpakket zijn.

Dit ben jij

  • Als gezinscoach zie je nieuwe kansen en weet je deze te benutten, omdat jij gezinnen wilt helpen met het vinden van passende oplossingen. Daarnaast herken je jezelf in de volgende punten:
  • Je hebt een relevante Hbo-opleiding afgerond (Social Work, SPH, MWD, Pedagogiek, Toegepaste Psychologie etc.).
  • Je hebt ervaring in ambulante of intramurale setting waar Multi problematiek speelt, zoals vragen rondom opvoeding, psychische problemen of financiële problemen.
  • Je hebt een SKJ registratie ( of kunt je op korte termijn laten registreren)
  • Je beschikt over een rijbewijs en eigen vervoer.

Dit bieden wij

Het Leger des Heils vervult een waardevolle rol in onze samenleving, en jouw bijdrage aan ons team is hierin van groot belang. Het werk dat je bij ons verricht, biedt zowel professionele als persoonlijke voldoening. Onze medewerkers ervaren een warme sfeer, onderlinge betrokkenheid en veel vrijheid in hun werk. Daarnaast bieden wij jou:
Ruimte voor ontspanning : Wij begrijpen dat ons werk soms veel van je kan vragen. Daarom krijg je bij een fulltime dienstverband (36 uur) 170 verlofuren.
Stabiliteit: Een overeenkomst van een jaar, met de mogelijkheid deze te verlengen.
Van A naar B: Bij ons krijg je altijd een reiskostenvergoeding (in de vorm van een kilometervergoeding).
Salaris: je ontvangt een beloning afhankelijk van je opleiding en werkervaring in schaal 8 van de cao Sociaal Werk (€3250,- tot €4547,- o.b.v. 36 uur)
Extra's: Daarnaast heb je recht op een individueel keuzebudget (eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantietoeslag van 8%), pensioenopname,sportbudget en loopbaanbudget. ( Omdat we jouw ontwikkeling ook belangrijk vinden)

Over het Leger des Heils

Doorgaan waar anderen stoppen. Samen werken voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact! Dat is werken bij het Leger des Heils.
Het Leger des Heils is er voor de mensen zonder helper. Wij staan klaar voor kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van gezondheidszorg, beschermd wonen, administratie werk en opvoeding.
Regio Noordoost kenmerkt zich door lef, doorzettingsvermogen, collegialiteit en werkplezier!
Meer lezen over ons werk? www.legerdesheils.nl.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat wij de juiste kandidaat hebben gevonden. Je kunt reageren via de button 'Solliciteer direct' bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures .
Neem dan gerust contact op met Steven Wijnholds, teammanager Ambulant Jeugd en Gezin IJsselland op

Vragen?
Neem contact op met

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelGezinscoach
Indicatie salaris (min – max]3250 – 4547
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.legerdesheils.nl/vacatures/vacature/gezinscoach-ambulant-begeleider-jeugd-en-gezin-leger-des-heils-ijsselland-minimaal-24-uur-per-week-v192323

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.