Helpende (Bijbaan Zonnehuisgroep Noord 22-04-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Helpende (Bijbaan Zonnehuisgroep Noord 22-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Werken bij

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Helpende (bijbaan)| Woonhaven Opwierde | Appingedam

Volg jij een zorgopleiding en mag je zelfstandig ADL taken uitvoeren. Heb jij tijd over in de avonden, weekenden en vakanties? Dan zijn wij op zoek naar jou voor de Woonhaven Opwierde in Appingedam.


Wat ga je doen?

Als helpende bied jij persoonsgerichte zorg aan onze cliënten waarbij jouw focus ligt op de kwaliteit van leven en de zelfredzaamheid van jouw cliënten. Je verleent ADL-hulp en biedt sociale ondersteuning. Daarnaast zorg jij ervoor dat de cliënt een veilige leefomgeving heeft. Het is voor jou een uitdaging om samen met de cliënt en familie te zorgen voor een goede balans tussen de eigen regie en de hulp die nodig is. Je hebt een duidelijke visie met betrekking tot het nieuwe ouder worden en genieten. Deze visie draag je uit bij de ontwikkeling, organisatie en uitvoering van je werk als helpende.

Wat bieden wij jou?

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team, in een dynamische organisatie. We zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Er zijn diverse ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

 • Een jaarcontract, met de intentie om het te verlengen naar onbepaalde tijd als we goed bij elkaar passen.
 • Een contract voor drie uur in de week.
 • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 25 van minimaal €14,61 bruto per uur.
 • 8% vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%.
 • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
 • Wij bieden een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast heb je ook nog de mogelijkheid om met korting je sportschoolabonnement te vergoeden.

Wie ben jij?

 • Je volgt een zorgopleiding en mag zelfstandig ADL-taken uitvoeren.
 • Je hebt een sociale persoonlijkheid en bent communicatief sterk.
 • Je bent beschikbaar in de avonden, weekenden en vakanties.
 • Je woont in de omgeving van Appingedam.

Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeena Zigterman (clustermanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHelpende Zorg
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)8 – 8
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractBijbaan
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-068-helpende-woonhaven-opwierde-appingedam

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.