Hovenier Groen Gemeente Groningen 01-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Hovenier Groen Gemeente Groningen 01-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Logo Gemeente Groningen

 1. Hovenier Groen, Exoten en Ecologie bij Team Groen

Solliciteer hier

Sluitingsdatum: 20 mei 2024

 • Tijdelijk, met uitzicht op vast
 • Buitenruimte, Groen & Transport
 • 36 uur
 • € 2.288,- / € 3.327

Wil je bijdragen aan een mooiere en betere leefomgeving voor de inwoners van Groningen? Weet jij het beste uit je collega's te halen? Hier begint het!

Ben jij een inspirerende Groene vakkracht die het beste uit mensen weet te halen? Wil je jouw passie inzetten voor een groene en leefbare openbare ruimte? Dan hebben wij een uitdagende baan voor jou!

Hier werk je aan mee
Als hovenier kun je een groepje medewerkers inspireren en begeleiden in het groen- en grijsonderhoud. Dit doe je door duidelijke en gerichte instructies te geven aan je teamleden. Vanuit je bus voer je diverse groen- , exoot-, ecologie en grijswerkzaamheden uit. Tijdens het groeiseizoen heb je specifieke aanpak voor invasieve exoten en ecologie. Je werkt nauw samen met de senior en de coördinator Exoten om tot succes te komen.

Het is goed om te weten dat bij Team Groen de collega's van Iederz en de ambtelijke collega's samen als 1 team het onderhoud uitvoeren. In de groep Groen zitten collega's die werken met: maaiers, robotmaaier, handgereedschap en mini shovels.

Hier ga jij je mee bezig houden
Jouw veelzijdigheid maakt jou de perfecte aanvulling op ons team. Naast jouw vaardigheden in het Groen, ben je ook uitstekend inzetbaar in het Grijs. Samen met het team draag je bij aan de terugdringing van invasieve exoten, het beheren van ecologische gebieden en herstel werkzaamheden in het grijs. Hierbij is het belangrijk dat je affiniteit hebt met het werken met zowel ambtelijke als SW- en overige doelgroepen. Met de 'bus' beweeg jij je gemakkelijk door de gehele gemeente en werk op basis van een beheerplan samen met de overige teamleden aan een gestructureerde en praktische aanpak. Hierbij ben jij de trekker en zit je vol initiatieven om dit tot een succes te maken.

Hier kom je te werken
De afdeling Wijkonderhoud valt onder de directie Stadsbeheer en je zal je werkzaamheden uitvoeren vanuit Team Groen. Inzet in alle Stadsdelen is gegarandeerd. De directie Stadsbeheer is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de openbare ruimte binnen de gemeente Groningen. Bij Stadsbeheer werken ongeveer 700 medewerkers en gezamenlijk dragen zij bij aan een schoon, heel en veilig Groningen.

Hier staan wij voor
Of je nu je handen uit de mouwen steekt voor de mensen van vandaag, of nadenkt over het Groningen van morgen, jouw werk doet ertoe. Hier doe je zinvol werk, met zichtbaar resultaat, voor al onze inwoners. Hier gaan we voor een gezonde omgeving om veilig op te groeien. Een sociale en groene plek waar mensen werken, leven en ondernemen. Een gemeente die vooroploopt in duurzame groei. Hier krijg je alle ruimte. Ruimte om jezelf te zijn, om jezelf uit te dagen en om zinvol werk te doen. Dat is niet altijd eenvoudig, maar altijd interessant. Want we doen het voor onze inwoners.

Hier herken jij je in

 • een afgeronde vakopleiding groenvoorziening op minimaal mbo 3-niveau;
 • je bent bereid om aanvullende opleidingen te volgen;
 • ervaring met het aansturen en begeleiden van medewerkers;
 • ervaring, kennis van ecologie en exotenbestrijding is een pre;
 • ruime werkervaring en kennis op het gebied van groen- en eventueel grijsonderhoud;
 • rijbewijs B,E en T;
 • een grote mate van zelfstandigheid en allround inzetbaar voor alle wijkonderhoud taken;
 • beschikbaarheid voor stedelijke taken zoals gladheidsbestrijding en markt- en evenementenreiniging.

Hier kun je op rekenen

 • afhankelijk van opleiding en ervaring: een salaris van maximaal € 3.372,- bij een fulltime dienstverband (functioneel schaal 5, HR21 normfunctie medewerker technische uitvoering III);
 • dit is nog niet alles, want naast dit salaris bouw je elke maand nog eens 17,05% van je salaris extra op; dit noemen wij het Individueel Keuze Budget . Dit budget bestaat uit je vakantiegeld, eindejaarsuitkering, een levensloopbijdrage en een aantal bovenwettelijk verlofuren. Jij kiest of je dit wilt sparen, of dat je dit elke maand bij je salaris wil. Je kunt er ook extra verlof mee kopen;
 • een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling bij een wederzijdse klik;
 • de mogelijkheid tot persoonlijke groei via ons digitale forum 'Groningen leert'.
 • een aanstelling in algemene dienst binnen een enthousiast team;
 • je kunt ervoor kiezen om ADV uren op te bouwen;
 • een leven lang ontwikkelen vinden wij heel normaal. Daarom hebben wij een opleidingsbudget voor iedere medewerker en een digitaal leerportaal 'Groningen Leert';
 • een telefoon in bruikleen;
 • we hebben een actieve jongeren vereniging voor ambtenaren tot en met 35 jaar en uiteraard een personeelsvereniging;
 • wij zijn als organisatie continu in ontwikkeling. Dat betekent dat er altijd diverse doorgroeimogelijkheden voor jou zijn, zowel binnen de directie als de gehele organisatie;
 • we hebben nog meer secundaire arbeidsvoorwaarden; ook daar vertellen we je uiteraard graag meer over!

Hier beginnen?
Ben jij klaar voor dit groene avontuur en de uitdaging om invasieve exoten terug te dringen en de verdieping op ecologisch gebied te doen? Solliciteer nu en help ons een groene en leefbare toekomst te creëren in de gemeente Groningen.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie, kun je contact opnemen met Meilof Feiken, teamleider Team Groen via telefoonnummer .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMeewerkend Voorman Groenvoorziening
Indicatie salaris (min – max]2288 – 3327
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijgroningen.nl/vacatures/hovenier-groen-exoten-en-ecologie-bij-team-groen-314379

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.