Huishoudelijke Hulp AtHomeFirst 22-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Huishoudelijke Hulp AtHomeFirst 22-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Expertises

  • Samenwerkingen

  • Werkgebieden

  • Ervaringsverhalen

Zoek jij een vast aantal uren en een flexibele, leuke baan waarin je van betekenis kunt zijn voor anderen? AtHomeFirst is hoofdaanbieder Huishoudelijk Hulp in Groningen en wij zijn op zoek naar nieuwe collega's. Ben jij bereid om tussen de 10 en 21 uur per week te werken? Woon jij in Groningen-Stad en ben jij bekend in wijk: Hoogkerk. Lees dan snel verder!

Jouw nieuwe baan
Als huishoudelijke hulp bij AtHomeFirst voer je huishoudelijke werkzaamheden uit bij cliënten die dit zelf niet meer kunnen, of ondersteuning nodig hebben. De taken bestaan onder andere uit stofzuigen, schoonmaken van sanitair, of de afwas doen. Bij de eerste kennismaking bespreek je samen met de cliënt wat hij/zij nog zelf kan, hierdoor stimuleer je de cliënt om zelf lichte taken op zich te nemen. Waardoor jij dan weer een belangrijke bijdrage levert in het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven wonen van onze cliënten.

Waar ga je werken?
Bij AtHomeFirst is er oprechte aandacht is voor onze mensen; medewerkers en de cliënten. Als medewerker sta je op de eerste plek, zodat jij ervoor kan zorgen dat de cliënten de ondersteuning ontvangen die zij nodig hebben. Je bent er niet zomaar één uit duizenden, want voor ons is iedereen van toegevoegde waarde.
We zijn betrokken bij elke cliënt, iedereen is uniek en heeft zijn of haar eigen behoeftes. Op basis daarvan ondersteunen we onze cliënten. Op het gebied van huishoudelijk werk, maar ook met individuele begeleiding.
Werken bij AtHomeFirst is jezelf ontwikkelen in een veilige haven en je verbonden voelen aan de mensen om je heen. Het is een plek waar je de aandacht voor elkaar en waardering voor het werk oprecht kunt ervaren. Samen kunnen we het.

Ons team
Bij AtHomeFirst kom je in een gezellig team te werken van ongeveer 8 á 10 collega's. Dit doen wij zodat jullie verhalen (lief en leed) met elkaar kunnen delen en gezamenlijk activiteiten kunnen bij wonen die wij vanuit AtHomeFirst organiseren. Hierbij kan je denken aan een werkoverleg maar ook verschillende workshops.

Wie ben jij?
Wij zoeken mensen die iets voor anderen willen betekenen en van aanpakken weten. Je bent klantvriendelijk, flexibel en kan zelfstandig werken bij cliënten thuis. Daarnaast moet een baan als Huishoudelijke Hulp vooral bij je passen. Omdat we het belangrijk vinden dat je in de buurt woont en je eigen omgeving kent, is het fijn dat je zelf in Groningen woont.

Ons aanbod voor jou:
Wij bieden jou een sociale baan, waarbij je veel contact hebt met verschillende cliënten. Het is een baan met veel flexibiliteit want jij geeft zelf je (wisselende) beschikbaarheid door. AtHomeFirst werkt van maandag t/m vrijdag en jouw werktijden liggen tussen de 08:00 en 16:00 uur. Op zaterdag werken van 08:00 tot 12:00 of avondwerk tot 20:00 uur is bespreekbaar.

  • Een passend salaris o.b.v. de CAO VVT ( €13,04 bruto per uur exclusief vakantiegeld)
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • Fietsvergoeding € 1,33 per dag

Sollicitatieprocedure
Spreekt deze vacature jou aan? Onze Recruiter, , of één van haar collega's neemt vervolgens contact met jou op. Voor vragen kun je Sanne bereiken via .

Is deze vacature niet helemaal wat je zoekt? Wij kijken graag met jou mee naar de mogelijkheden bij AtHomeFirst.

Huishoudelijke Hulp Groningen parttime

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHuishoudelijke Hulp
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauVMBO/MAVO
Aantal uren (min – max)10 – 21
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.athomefirst.nl/kom-je-bij-ons-werken/huishoudelijke-hulp-groningen-3617

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.