Inkoopadviseur Het Publieke Domein 18-03-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Inkoopadviseur Het Publieke Domein 18-03-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Inkoopadviseur

HBO

Groningen

28

Financiën

Over de opdracht

Opdrachtbeschrijving
Als inkoopadviseur begeleid je en voer je zelfstandig (complexe) inkooptrajecten uit conform wet- en regelgeving en Inkoopbeleid. Bij Europese aanbestedingen is de inkoopadviseur betrokken bij alle facetten van het aanbestedingstraject, van voorbereiding, uitvoering tot afronding. Daarnaast adviseer je over inkoopaangelegenheden.

In 2023 staat binnen het inkoopteam een belangrijk project op stapel te weten de implementatie van inkoopmodules in combinatie met een nieuw financieel systeem. Eventueel kun je voor een deel hier ook op worden ingezet.

  • Op CV aantoonbaar minimaal een afgeronde relevante HBO opleiding of gelijkwaardig.
  • Werkervaring als inkoopadviseur Op CV aantoonbaar 2 jaar werkervaring, opgedaan in de afgelopen 5 jaar, op inkoopgebied en met Europese aanbestedingen.
  • Bij deze opdracht wordt om een motivatiebrief gevraagd.

De reactietermijn van deze aanvraag duurt tot donderdag 28 maart 2024, 09.00 uur. Tot die tijd kunt u reageren.

Leuk dat je interesse hebt!

Telefonische kennismakingsgesprek

Tijdens deze eerste kennismaking verkennen we samen de vacature en de match met jouw achtergrond en ambities.

Nu dat we de potentiele match hebben verkend, duiken we samen de diepte in en nemen we echt de tijd om elkaar te leren kennen en de inhoudelijke match te maken.

Tijdens dit gesprek bespreken we ons arbeidsvoorwaardelijke bod en komen we tot een feitelijke arbeidsovereenkomst.

Voor je eerste werkdag ontvang je een duidelijke planning en zorgen we ervoor dat je effectief kunt starten aan je volgende ontwikkelfase bij Het Publieke Domein.

Start op je projectopdracht

Nu je het onboardingsproces doorlopen hebt start je na de inventarisatie van jouw ambities, ervaring en expertise aan je eerste project bij een van onze opdrachtgevers binnen de publieke sector.

Het Publieke Domein plaatst flexibele ambtenaren op freelance- en detacheringsbasis binnen alle overheidssegmenten. Specifieke vakgebieden binnen onze expertise zijn Ruimtelijke Ordening, Sociaal Domein, Financiën en IT.

Kan ik ook als ZZP'er bemiddeld worden door Het Publieke Domein?

Als Zelfstandige Zonder Personeel of Freelance Interim Professional kun je door Het Publieke Domein bemiddeld worden, zodra je als ondernemer bij de Kamer van Koophandel geregistreerd bent. Wil je liever de zekerheid van een arbeidsovereenkomst én de voordelen van flexibel werken bij verschillende overheidsorganisaties? Dan is detachering de beste contractvorm.

Wat zijn de voordelen van detachering via Het Publieke Domein?

Detachering via Het Publieke Domein biedt jou de mogelijkheid om vanuit de zekerheid van een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, met behoud van het opgebouwde ABP-pensioen vanuit je vaste aanstelling bij Het Publieke Domein, te werken.

Welke Cao hanteert Het Publieke Domein?

Het Publieke Domein hanteert de 'Regeling Arbeidsvoorwaarden Het Publieke Domein'. Deze regeling is gelijkwaardig aan de Cao Gemeenten, inclusief IKB en ABP-pensioen. Dit maakt ons uniek in vergelijking met traditionele detacheringsbureaus die veelal de ABU, NBBU of eigen regeling volgen, wat leidt tot een pensioenbreuk en verlies van IKB.

Welke pensioenregeling hanteert Het Publieke Domein voor flexibele ambtenaren?

Het Publieke Domein hanteert de ABP-pensioenregeling. Dit voorkomt dat je als ambtenaar een pensioenbreuk maakt bij een overstap naar ons als werkgever. Zo garanderen we je een goede transitie naar flexibel werken met de zekerheid van je vertrouwde pensioenregeling (en IKB).

Jazeker! Stuur je cv en begeleidende brief naar en je wordt binnen 2 werkdagen gebeld door één van onze recruiters.

Inkoopadviseur

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInkoopadviseur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijhetpubliekedomein.nl/opdracht/inkoopadviseur/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.