Medewerker APV en Bijzondere Wetten Gemeente Het Hogeland 18-01-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Medewerker APV en Bijzondere Wetten Gemeente Het Hogeland 18-01-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Medewerker APV en Bijzondere Wetten

Wil jij graag impact maken door vergunningen op de meest uiteenlopende zaken te beoordelen? Ben je al ervaren of nieuw in het vak van vergunningen en wil je graag (meer) leren? Dan hebben wij de baan voor jou!

Welkom in ons team!

Je komt terecht in ons team VTH dat bestaat uit ongeveer 40 collega's. We zien elkaar regelmatig en hebben een leuke sfeer in het team. We houden ons bezig met het verlenen van omgevingsvergunningen en vergunningen o.b.v. de APV en bijzondere wetten. Ook houden we daarop toezicht en handhaven we zo nodig. Daar komt veel wetgeving bij kijken. Wij proberen altijd binnen de regels de ruimte optimaal te benutten. Oftewel: creatief binnen de lijntjes kleuren. We stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen en om in kansen te denken!

Wat ga je doen?

Veel dingen die wij en onze inwoners in onze gemeente willen aanpassen of veranderen hebben een vergunning nodig. Daarvoor zijn een aantal regels om dit goed te kunnen toetsen en beoordelen. Hiervoor hebben wij jou nodig! Je beoordeelt en toetst namelijk aanvragen over een breed palet aan onderwerpen. Het kan gaan om vergunningen om te kappen, evenementen, het plaatsen van reclame of meldingen over een inrit. Erg divers dus! Je gaat ook aan de slag met Bijzondere Wetten. Hier bied je ondersteuning bij bijvoorbeeld de uitvoering van de Alcoholwet. Concreet:

 • Je toetst en beoordeelt aanvragen. Je verzamelt, analyseert en interpreteert hiervoor gegevens. Als het nodig is overleg je met collega's, aanvragers of andere partijen.
 • Je denkt mee bij het opstellen van plannen, beleidsregels en verordeningen.

Wie ben jij?

Je bent een leuke collega die een positieve bijdrage levert in ons team! Je bent oplossingsgericht, proactief en je voelt je verantwoordelijk voor jouw werk. Je weet wanneer je anderen moet betrekken en wanneer je zelf aan zet bent. Je bent communicatief sterk. Soms ontstaan er pieken in ons werk, jij kunt hierin goed schakelen, bent flexibel en bereid een stapje extra te zetten. Verder:

 • Je hebt minimaal een mbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt een relevante opleiding gevolgd, bijvoorbeeld richting administratief-juridisch.
 • Het is een pré als je enige relevante werkervaring hebt en kennis van de APV, Alcoholwet, evenementen en veiligheid. Heb je dit nog niet maar herken je je in de rest van wat wij vragen? Dan hopen we dat je solliciteert!

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte en vrijheid voor jouw eigen initiatief en ontwikkeling. En je werkt in een team met een fijne werksfeer! Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van 32 - 36 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Na dit jaar gaan we samen kijken of het jou en ons bevalt met de blik op een structurele invulling.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 2.878,- en € 4.052,- (functieschaal 8). In 2024 ontvang je nog een extra salarisverhoging van 6% als gevolg van een nieuwe cao.
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk/privé balans vinden wij belangrijk. Je krijgt naast het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat langer vakantie of een dag vrij nemen!
 • Ruimte om je persoonlijk te ontwikkelen. Bijvoorbeeld door kennis op te doen in de vorm van cursussen en trainingen.
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen en

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten? Je kunt dan gerust even bellen met () via telefoonnummer .

We ontvangen graag jouw cv en motivatiebrief. Je kunt reageren t/m 18 februari daarna kijken wij zo spoedig mogelijk naar de binnengekomen reacties. Je krijgt daarna van ons bericht of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op 22 februari.

Sluitingsdatum

18-02-2024

Startdatum

18-01-2024

Locatie

Uithuizen

Contact met de gemeente

 • Telefoon:
 • WhatsApp:
 • Mail:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMedewerker Vergunningen
Indicatie salaris (min – max]2878 – 4052
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3283413-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizermeeden: