Medewerker HR Fokus 12-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Medewerker HR Fokus 12-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Kantoor Groningen

Medewerker HR (36 uur per week)

Functieomschrijving

Wil jij een bijdrage leveren aan een organisatie met een maatschappelijk meerwaarde? Ben jij in staat in een dynamische organisatie het overzicht goed te bewaren? Wij zoeken een enthousiaste en pro-actieve medewerker HR | 36 uur per week.

De medewerker HR heeft (in de breedste zin van het woord) de aandachtsgebieden werving en selectie, BBL-trajecten en de administratieve- en logistieke verantwoordelijkheid van de bijhorende subsidiestromen. Je ondersteunt het primaire proces bij het werven en selecteren van nieuwe collega's. Dit doe je in (nauwe) samenwerking met de collega's in het primaire proces, de corporate recruiter, werving- en selectiecoördinatoren, de afdeling communicatie en je HR-collega's. Daarnaast weet je hoe data en cijfers een bijdrage kunnen leveren aan het beantwoorden van vragen over onder andere de benodigde instroom, het verloop en behoud van personeel. Je vindt het leuk om jouw HR-collega's hierin mee te nemen. Je komt te werken in een informeel team met twee collega's waar humor en collegialiteit belangrijke waarden zijn.

Over Fokus

Fokus maakt gewoon en in alle vrijheid wonen en leven mogelijk voor mensen met een fysieke beperking. Onze ADL-assistenten assisteren bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL) van de cliënt. Dat doen ze op afroep en aanwijzing van de cliënt, vanuit een nabijgelegen hulppost (de ADL-eenheid). En dat 24 uur per dag en zeven dagen per week. Cliënten hebben zo zelf de regie over hun leven. De assistentie wordt verleend in en om de aangepaste woning, die de cliënt huurt van de woningcorporatie. 12-20 woningen en de ADL-eenheid vormen samen het Fokusproject. Verspreid over Nederland werken ongeveer 2500 ADL-assistenten op 98 verschillende locaties.

Fokus vraagt

Intrinsiek gemotiveerd, resultaatgericht en creatief zijn eigenschappen die je van nature bezit. Je bent een teamplayer en gelooft dat je samen een beter resultaat neerzet dan alleen. Je omarmt het Fokusconcept van eigen regie en kan en wil daar ambassadeur voor zijn.

 • Je hebt Mbo+/Hbo werk- en denkniveau.
 • Je hebt 3 tot 5 jaar ervaring als medewerker HR.
 • Je bent op de hoogte van de ontwikkelingen en trends op het gebied van HR en beschikt over actuele kennis omtrent HR processen.
 • Je beschikt over inzicht om data en gegevens te analyseren ter ondersteuning van de in-, door- en uitstroom.
 • Je hebt een efficiënte werkaanpak en kan moeiteloos schakelen tussen werkzaamheden zonder de prioriteiten uit het oog te verliezen.
 • Je bent leergierig, maakt je dingen gauw eigen en houdt wel van een beetje uitdaging.

Fokus biedt

Een uitdagende baan in een werkomgeving binnen een lerende organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is.

 • Tijdelijk dienstverband in een organisatie met maatschappelijke meerwaarde voor de duur van 1 jaar met de intentie dit om te zetten naar een vast contract.
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.504,- (schaal 7) bij een volledige werkweek van 36 uur.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden op het gebied van onder andere reiskosten, vakantiegeld, eindejaarsuitkering en pensioen.
 • Een afwisselende baan in een organisatie met korte lijnen waar eigen initiatief, eigenaarschap en verantwoordelijkheid worden gestimuleerd.
 • Je standplaats is kantoor Groningen. Fokus hanteert een hybride werkmodel waarin werken op kantoor wordt afgewisseld met het werken vanuit huis.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Medewerker
Indicatie salaris (min – max]3504 – 3504
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijfokus.nl/vacature/medewerker-hr-36-uur-per-week/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.