Meewerkend Voorman Weijer Tuin Design 05-05-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Meewerkend Voorman Weijer Tuin Design 05-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Weijer LogoWeijer Logo

Wij verzorgen tuinen van A tot Z. Dit betekent dat je, naast alle andere werkzaamheden, ook de computergestuurde beregening moet installeren, de verlichting aan moet sluiten, zwemvijvers, zwembaden en buitenkamers bouwt. Omdat wij veel verlangen van onze hoveniers, leiden we actief en intern op om zo het beste uit iedereen te halen.

Dit betekent dat jij moet zorgen dat er tuinen worden gemaakt op een kwalitatief hoog niveau en dat je tijdens de aanleg de klanten meeneemt in de reis naar hun tuingeluk. Je houd dagelijks contact met de klant en leg je digitaal de projectadministratie vast

Werkomgeving

Hoe ziet jouw werkomgeving eruit?

is een bedrijf met 5 enthousiaste medewerkers. Je komt te werken in een team van vakbekwame hoveniers met daarbij een aantal hoveniers in opleiding. Elk team beschikt over een eigen bus, geheel ingericht naar wens. We hebben een modern machinepark en wat we zelf niet hebben, huren wij in via derden. kent een open bedrijfscultuur waarbij onze medewerkers veel vrijheid krijgen en zich verantwoordelijk voelen voor het eigen werk.

WERKGEBIED

Wat voor tuinen ga je maken?

De tuinen die je gaat maken bij de hebben een hoog belevingsniveau, elke tuin is uniek. Deze unieke tuinen ontstaan door ons inspirerende ontwerpproces. Bij elke opdrachtgever proberen we het
maximale eruit te halen om een mooie tuin te realiseren. Door het design proces waarbij functionaliteit, wensen van de klant, gecombineerd met onze kennis en kunde, ontstaan tuinen met een eigen verhaal. Dit realiseren wij met name met eigen mensen, dus ook met jou!

ONZE 3 FUNCTIE EISEN

Wat verwachten we van jou?

  • 1 Je bent flexibel en hebt een proactieve werkhouding
  • 2 Je bent klantgericht en hebt een servicegerichte instelling
  • 3 Je hebt twee rechterhanden en een goed bouwkundig inzicht

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Wat bieden wij jou als meewerkend voorman?

biedt een afwisselende functie in een dynamische en inspirerende werkomgeving. Wij willen dat onze mensen werken vanuit hun eigen kracht, zich prettig voelen en goed kunnen (samen)werken. Collegialiteit, flexibiliteit en een ontspannen werksfeer staan hierbij centraal. Door de informele cultuur is er genoeg ruimte voor persoonlijke aandacht en ambitie. Naast een marktconform salaris (CAO Hoveniers) maken opleidingsmogelijkheden deel uit van je secundaire arbeidsvoorwaarden.

Neem contact op

Solliciteren op deze functie?

Solliciteer voor deze veelzijdige, uitdagende functie!
Kom werken in een enthousiast team bij een groeiend bedrijf.

We zien je reactie.
Mailen kan naar

NB: Ook (vakbekwame) hoveniers en personen die bouwkundig en/of technisch onderlegd zijn worden van harte uitgenodigd te solliciteren.

Maatwerk advies nodig van onze experts?

We staan voor je klaar en helpen je graag met het ontwerpen van de perfecte tuin!

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHovenier
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheLandbouw/Bosbouw/Visserij
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.weijertuinen.nl/vacature/open-sollicitatie/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.