Monteur Brandmeldinstallaties Vink Installatie Groep 24-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Monteur Brandmeldinstallaties Vink Installatie Groep 24-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Monteur Brandmeldinstallaties

Ligt jouw hart binnen de elektrotechniek bij brandmeldinstallaties?
Vind jij het uitdagend om brandmeldinstallaties aan te leggen voor projecten binnen de utiliteitsbouw die deze gebouwen veiliger maken?
Vind je het leuk om naast aanleg hier ook service en onderhoud voor te verrichten? Dan komen wij graag in contact met jou!

Dit ga je doen

Als Monteur Brandmeldinstallaties kan je met jouw technische achtergrond, kennis en ervaring zelfstandig installaties aanleggen en onderhouden.
Door de verscheidenheid in projecten is er veel afwisseling in wat je uitvoert en waar. Het kan nieuwbouw zijn of vervanging, zo werk je in de brandmeld- en ontruimingsinstallaties en de andere dag onderhoud je zulke installaties of verhelp je een storing, naar deze afwisseling in je werk ben je op zoek.
De afwisseling maakt dat jij het werk zo ontzettend leuk vindt. Jouw kennis van deze systemen, deel je maar wat graag met je collega's en vind je het leuk om je kennis op peil te houden.
Jij hebt als monteur brandmeldinstallaties een goed technisch niveau, je neemt verantwoordelijkheid voor de jouw toegewezen projecten.

Hierop kun je rekenen bij Vink

Een echt familiebedrijf, waar je geen nummer bent en iedereen voor elkaar klaarstaat.
Diversiteit in werkzaamheden. Niet alles staat 'vastgelegd per functie' waardoor je af en toe ook zaken mag oppakken die niet bij jouw functie horen. Eigen initiatief wordt erg gewaardeerd bij ons.

 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen;
 • Een goed salaris dat past bij jouw niveau en kennis;
 • Goed gereedschap, bedrijfskleding, PBM's zijn vanzelfsprekend;
 • Bedrijfsauto, tablet en mobiele telefoon;
 • Korting op je sportabonnement via Bedrijfsfitness Nederland;
 • Fulltime dienstverband, maar 36 of 32 uur is ook bespreekbaar;
 • Winstuitkering.

Jouw doorgroeimogelijkheden

Jouw doorgroeimogelijkheden bij Vink Installatie Groep zijn bijna onbegrensd. Je krijgt de kans om je verder te ontwikkelen binnen jouw functie of door te groeien naar een nieuwe uitdaging binnen de organisatie, waar je zelf natuurlijk ook wat voor moet doen. In overleg met ons kun je opleidingen, cursussen en trainingen volgen om nog beter te worden in jouw vakgebied.

Wie zoeken wij?

 • Je hebt een Mbo-opleiding Elektrotechniek, niveau 3 of 4, aangevuld met Onderhoudsdeskundige brandmeldinstallaties of de bereidheid die te halen;
 • Je hebt kennis van de NEN3140 en de NEN1010;
 • Je hebt al ervaring in een soortgelijke functie, dan heb je een streepje voor!
 • Je bent in bezit van een rijbewijs B;
 • Je bent in bezit van een VCA basis of vol diploma, mocht je dit certificaat nog niet hebben, dan kun je het bij ons behalen;
 • Je bent oplossingsgericht en hebt een goed technisch inzicht;
 • Je bent een prettige en sociale collega met passie voor je vak;
 • Samen met jouw collega's draai je mee in een storingsdienstrooster, hierbij draai je 1x per maand storingen in de avonden en weekend
 • Je kunt goed communiceren met collega's, leveranciers en opdrachtgevers
 • Je bent woonachtig in de regio Noord / Zuid-Holland of je vindt reistijd geen issue.

Spreekt bovengenoemd profiel jou aan, maar ben je nog niet geheel thuis in de brandmeld- en ontruimingsalarminstallaties? Ben je wel gedreven om het vak eigen te maken, dan nodigen wij je graag uit om ook te reageren!

Als familiebedrijf Vink Installatie Groep zijn wij een professionele speler op de markt van totaalinstallateurs en bieden wij een veelzijdig dienstenpakket. Alle kennis en kunde hebben wij onder één dak, van klimaat- en sanitaire installaties tot elektrotechniek, beveiliging, service en onderhoud en leveren wij duurzame technieken.
Vol trots werken wij dagelijks met circa 190 professionals aan uiteenlopende projecten in de utiliteitsbouw, renovaties, de industriële en de particuliere sector. Van het eerste advies tot het ontwerp, de installatie en het onderhoud van systemen. Wij kunnen een totaaloplossing leveren maar u kunt uiteraard ook gebruikmaken van onze aparte diensten.

Solliciteer

Ben jij, of ken jij onze nieuwe collega? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Terry van Kleef of op hetzelfde e-mailadres of telefonisch . We horen graag van je!

Vink Installatie Groep b.v.

T:

E:


T:
T:

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBeveiligingsmonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.vinkinstallatiegroep.nl/vacatures/vacature-monteur-brandbeveiliging-inbraak-en-cctv-installaties/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.