Planner Huishoudelijke Ondersteuning Beter Thuis Wonen 09-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Planner Huishoudelijke Ondersteuning Beter Thuis Wonen 09-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Centraal kantoor Hoogeveen

32 uur

2.536,95 - 3.502,58 per maand


Ben jij een meester in het organiseren van chaos? Vind je het fantastisch om te puzzelen met planningen, waarbij je de wensen van onze cliënten naadloos combineert met de beschikbaarheid van onze toppers in de zorg? Dan ben jij degene die we zoeken! Beter Thuis Wonen is op zoek naar een enthousiaste planner, met coördineerde taken en een passie voor zorg.

Werken als planner huishoudelijke ondersteuning
Als planner zorg jij voor het soepel laten verlopen van onze planning en dat onze cliënten kunnen rekenen op de ondersteuning die ze verdienen. Je fungeert als schakel tussen de wensen van onze cliënten en de beschikbaarheid van onze toegewijde medewerkers en bent tevens hun aanspreekpunt voor de geplande zorg.
Je zorgt voor een glimlach op het gezicht van iedereen! Want dankzij jouw efficiënte planning van onze huishoudelijke ondersteuners, verlopen de zorgmomenten voor de mensen thuis vlekkeloos en zonder stress. Je hebt een coördinerende, signalerende en coachende rol naar medewerkers uit je eigen teams.
De functie betreft 32 uur per week, van 08.30 tot 17.00 uur, op ons kantoor in Hoogeveen of Appingedam. Natuurlijk is er ook ruimte om thuis te werken.

Wat je van ons kan verwachten
Je komt te werken in een leuke organisatie met gezellige collega's. We hechten veel waarde aan een informele sfeer en waar samenwerking en onderlinge ondersteuning centraal staan. Daarnaast bieden wij:

 • salaris conform cao VVT (FWG 40)
 • genoeg tijd om je te ontspannen: in totaal 237,4 vakantie-uren (o.b.v. 36 uur p/w)
 • opleidings- en trainingsmogelijkheden
 • vakantiegeld van 8%
 • eindejaarsuitkering 8,33%
 • fietsplan
 • reiskostenvergoeding
 • goede pensioensregeling bij PFZW
 • gezellige teamuitjes

Kortom, bij ons kun je rekenen op een organisatie waarin je je gewaardeerd voelt, waarbij persoonlijke groei gestimuleerd wordt en waarin flexibiliteit en een goede balans tussen werk en privé belangrijk zijn.

Wat breng jij mee?
In deze functie is het belangrijk dat je een ster bent in plannen en organiseren, met oog voor detail. Het hebben van ervaring in plannen is een grote pre, evenals bekendheid met ons planning software REWARE. Daarnaast heb je/ben je:

"Bij Beter Thuis Wonen ligt de focus op de mensen zelf,

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelService Planner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijbeterthuiswonen.nl/i/vacatures/vacature-planner-appingedam-hoogeveen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.