Project-programmamanager Supply Value 19-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Project-programmamanager Supply Value 19-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Project-Programmamanager - Min.v.BZK - NCG - 32/36 uur - 6 maanden - Groningen

Korte omschrijving

Als projectmanager implementatietrajecten bied je sturing aan verschillende projecten. Jij bent een ster in het implementeren van verandering en hebt aantoonbare ervaring met projectmanagementmethoden zoals bijvoorbeeld Prince 2. Je weet hoe je moet sturen op de beheersaspecten GOTIK. Je haalt informatie en kaders op uit de organisatie en weet deze op te nemen in jouw project(en). Informatie vergaar je niet alleen binnen NCG. Naast jouw projectteam(s) sta je ook nauw in contact met gemeentes, het ministerie en diverse afdelingen binnen NCG. Je weet hoofd- en bijzaken te scheiden, je bent op de hoogte van actualiteiten, kansen en risico's op strategisch niveau en weet als geen ander hoe je hierop moet anticiperen.

Functie omschrijving

Als projectmanager heb je een helikopterview over jouw veranderprojecten. Binnen de programma's en projecten zitten diverse inhoudsdeskundigen die jou van informatie kunnen voorzien indien nodig. NCG heeft een complexe organisatiestructuur waarin jij al snel de paden weet te bewandelen. Managers zien jou als een rechterhand als het gaat om de scope, voortgang en sturing op projecten. Jij escaleert enkel wanneer nodig aan opdrachtgevers binnen jouw programma's en projecten.
Ten gevolge van (politieke) wijzigingen of beslissingen moeten regelmatig veranderingen plaatsvinden op verschillende niveaus binnen en buiten de organisatie. Je weet deze veranderingen te implementeren en hierbij de juiste stakeholders te betrekken. Door middel van jouw netwerkkwaliteiten kan je het verschil maken in de realisatie van projecten. Je bent in staat om:
- een intensieve samenwerking met regiokantoren, implementatiecoördinatoren en business consultants op te zetten;
- te rapporteren over de voortgang en realisatie van projecten en programma's aan managers;
- leiding te geven aan diverse teams en te adviseren over de opbouw van teams;
- ramingen en begrotingen op te stellen en de uitputting te bewaken.
De projectmanager heeft daarnaast kennis van en inzicht in:
- onderhandelen, managementvaardigheden, bedrijfsvoering (financieel en informatievoorziening), risicomanagement, risicoanalyse;
- opereren in politiek/bestuurlijke omgeving;
- inkoop- en contractmanagement;
Intern gebruik
- draagvlak creëren.

Functie eisen

Eisen

- Kandidaat beschikt over HBO+ werk- en denkniveau

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/project-programmamanager-min-v-bzk-ncg-32-36-uur-6-maanden-groningen-ZhzPX3Cqs6CBIDet/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.