Provinciaal Coördinator Zonnehuisgroep Noord 29-03-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Provinciaal Coördinator Zonnehuisgroep Noord 29-03-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Liever flexibel aan de slag?

 • Werken via Zonnehuis Flex

Zonnehuisgroep Noord heeft een samenwerkingsverband met het Netwerk Dementie Groningen. Zij zijn momenteel op zoek naar een provinciaal coördinator.

Wat ga je doen?

De rol van de provinciaal coördinator binnen het Netwerk Dementie Groningen is veelzijdig en van cruciaal belang. Deze functie draait om het ondersteunen en faciliteren van de lokale netwerken en coördinatoren, met als doel de effectieve uitvoering van de "Zorg Standaard Dementie". Dit gebeurt vanuit een duidelijke visie en missie, gericht op het verbeteren van de zorg voor mensen met dementie.

Bij deze functie horen de volgende doelstellingen/ resultaten:

 • De lokale netwerken bestaan uit lokale keten- en netwerkpartners die gezamenlijk verantwoordelijk zijn voor het leveren van goede ondersteuning en zorg aan mensen met dementie en hun naasten.
 • Ieder lokaal netwerk beschikt over een plan van aanpak dat betrekking heeft op de ontwikkeling en de organisatie van het lokale netwerk en de uitvoering van activiteiten;
 • De informatie en communicatie over dementiezorg en ondersteuning voor mensen met dementie en hun naasten is beschikbaar en vindbaar (digitaal en schriftelijk);
 • NDG is een financieel gezonde stichting die de zorg voor mensen met dementie duurzaam borgt. NDG is een betrouwbare partner voor (keten)partners en financiers.

Verder ben je bezig met de volgende werkzaamheden:

 • Contact onderhouden met en ondersteunen van lokale coördinatoren;
 • Indien nodig aanwezig zijn bij lokale netwerkbijeenkomsten;
 • Zorgen voor uitbreiden van en contact onderhouden met ketenpartners (NDG en lokaal) zoals welzijnsorganisaties, Ziekenhuizen en huisartsen;
 • Op basis van in het jaarplan gestelde doelen meten of die doelen zijn/worden behaald;
 • Zorgen voor een kruisbestuiving van lokale initiatieven uit de lokale netwerken;
 • Contact onderhouden met organisaties en samenwerkingsverbanden voor samenwerking en samenhang over dementie (bijvoorbeeld St Alzheimer, palliatieve Zorg, Huisartsen Coöperatie, Gold, Vilans, Hanze Hoge school);
 • Stimuleren en verbinding maken met nieuwe lokale (burger) initiatieven voor mensen met dementie.

Wat heeft Netwerk Dementie jou te bieden?

 • Een salaris van minimaal € 3.500,98 tot maximaal € 6.117,33 afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Een jaarcontract voor 20 tot 24 uur in de week, met de intentie om het te verlengen als we goed bij elkaar passen.

Dit ben jij

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en ruime ervaring met keten- en netwerkorganisaties;
 • Inhoudelijke kennis van dementie is een pré;
 • Je hebt een proactieve instelling, daarnaast kun je snel inspelen op de onverwachte dynamiek in een keten;
 • Je hebt uitstekende communicatieve en relationele vaardigheden.

Werken bij het Netwerk Dementie Groningen

Het Netwerk Dementie Groningen is een dynamische keten waarin gemeenten, zorg- en welzijnsorganisaties, huisartsen en ziekenhuizen door middel van samenwerking een dementieketen tot stand brengen. Het NDG streeft ernaar de dementieketen verder te versterken en te verankeren. In 2023 is de focus verlegd van een regionale rol naar een meer lokale rol van het NDG in de verdere ontwikkeling van lokale netwerken dementie. Door alle betrokken partijen in de keten dementie zoals zorgaanbieders, vrijwilligers, gemeenten, welzijnsinstellingen, huisartsen en ziekenhuizen duurzaam met elkaar te verbinden.

Om deze verbinding verder vorm te geven in de regio wordt jaarlijks een actieplan opgesteld als leidraad voor het werk van de provinciaal coördinator, de lokale netwerkcoördinatoren, gemeenten, zorgaanbieders.

De sollicitaties mogen verstuurd worden naar (). Zij is te bereiken via of telefonisch via . Ook kunt u bij haar het meerjarenplan 2023 - 2024 van het Netwerk opvragen.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProgrammamanager
Indicatie salaris (min – max]3500 – 6117
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)20 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/provinciaal-coordinator-netwerk-dementie-groningen-ndg

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.