Senior Projectleider Supply Value 11-05-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Senior Projectleider Supply Value 11-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Senior projectleider interventieteam - Min.v.EZK - IMG - SEH - 8/20 uur - 6 Maanden - Groningen

Publiek

Overheid

Infrastructuur / Bouw

Projectbeheer

Meer dan 5 jaar

HBO

< 20 uur

20 - 24 uur

18 uur geleden

Korte omschrijving

De medewerker zal adviseren over complexe casussen en leidinggeven aan een team dat hier verantwoordelijk voor is. Het eerste project betreft het verkennen van de mogelijkheden voor een plan dat voor zowel bewoners, gemeente alsook het Interventieteam acceptabel is. Het verkennen zal onder andere inhouden:

1. Het bestuderen van de bijgevoegde uitgangspuntennota en verdere relevante, wet en regelgeving;

2. Het beoordelen of de uitgangspunten realistisch en goed geformuleerd zijn;

3. Financiële haalbaarheid;

4. Kennismaken met bewoners en verkennen en inventariseren wat de wensen zijn.

Concluderen of de wensen en verwachtingen van bewoners kunnen matchen met de uitgangspunten zoals die zijn meegegeven door het Interventieteam in samenspraak met de gemeente.

Functie omschrijving

Het gaat om een karakteristieke boerderij te Veendam. De intentie was de boerderij op te splitsen tot twee afzonderlijke woongedeelten. Dit is er door omstandigheden niet van gekomen. Mede door deze omstandigheden verkeert de boerderij op het moment ook in een dusdanige staat dat sloop als beste optie wordt gezien. Op dit moment is er geen overeenstemming tussen bewoners en Interventieteam. Deze lijkt er, indien op dezelfde weg verder zal worden gegaan, ook niet te komen. De inzet van een onafhankelijke projectleider is een ultieme poging van het Interventieteam om partijen bij elkaar te krijgen.

Na een halve eeuw gaswinning in Groningen, resulterend in een omvangrijk aantal aardbevingen, is er schade ontstaan aan de huizen en gebouwen van de bewoners, instellingen, organisaties en ondernemers in het gebied.

Het Instituut Mijnbouwschade Groningen (IMG; voorheen Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen) is het zelfstandig bestuursorgaan dat schade als gevolg van gaswinning in het Groningenveld en de gasopslag Norg afhandelt. Te denken valt aan de fysieke schade aan woningen en infrastructurele of waterbouwkundige werken (inclusief Herstel in natura), immateriële schade en waardedaling van woningen. Verder is het IMG verantwoordelijk voor het herstel van acuut onveilige situaties ten gevolge van de gaswinning in Groningen of de gasopslag in Norg. Het IMG is gevestigd in Groningen met een projectenkantoor in Assen en heeft ruim 700 medewerkers. De komende periode gaat IMG zich nog bezighouden met nieuwe taken, zoals Duurzaam Herstel en gederfd woongenot.

Het bestuur van het IMG is verantwoordelijk voor de uitvoering van de taken van het IMG en de IMGorganisatie. Het bestuur wordt daarbij ondersteund door het bureau (de uitvoeringsorganisatie). De directie is door het bestuur belast met de dagelijkse leiding van het bureau. De directie vormt samen met de afdelingsmanagers het MT.

Het managementteam (MT) bestaat thans uit één directeur en 4 afdelingsmanagers.

Het MT bestaat verder uit de afdelingsmanagers Klantcommunicatie en -dienstverlening, Schade-expertise en -herstel, Bestuurlijke en Juridische Zaken en Schadeafhandeling en Regiebureau/Informatievoorziening. Daarnaast is er een afdeling Communicatie en een afdeling Bedrijfsvoering.

Functie eisen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)8 – 20
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/senior-projectleider-interventieteam-min-v-ezk-img-seh-8-20-uur-6-maanden-groningen-Zj3bin7Y6KKYOaUN/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.