Senior Revit-tekenaar Headhuntersteam 17-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Senior Revit-tekenaar Headhuntersteam 17-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Als Senior Revit-tekenaar ben jij een essentiële schakel binnen het team van het bedrijfsbureau. Met jouw expertise en ervaring ben je in staat om vanaf de grond af aan diverse woningontwerpen te creëren in het kader van de versterkingsopgave. Je analyseert informatie vanuit de werkvoorbereiding en constructie en vertaalt deze naar gedetailleerde Revit-tekeningen die direct bruikbaar zijn voor de aannemer. Je zorgt ervoor dat het ontwerp technisch uitvoerbaar is en voldoet aan alle vereisten. Gedurende het gehele proces, van begin tot eind, ben je nauw betrokken bij verschillende projecten en woningen. Daarnaast speel je een belangrijke rol als mentor voor junior tekenaars en ben je continu bezig met het identificeren en implementeren van procesverbeteringen. Samen met de Technisch manager coördineer en plan je de activiteiten van de tekenkamer om ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt.

Vacature eisen

  • Mbo-opleiding Bouwkunde;
  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar;
  • Minimaal vijf jaar werkervaring als werkvoorbereider; 
  • Minimaal drie jaar werkervaring als  (Revit-)tekenaar;

Compententies:             

  • Oplossingsgericht;
  • Faciliteren;
  • Veerkracht.

Zie jij genoeg aanknopingspunten en heb je interesse in deze functie of zoek je een gelijksoortige bouwkundige baan? Neem dan contact op met Paul Sporrel van Headhuntersteam Groningen via telefoonnummer 050-5268884 of p.sporrel@headhuntersteam.nl

 

FunctietitelRevit Tekenaar
Indicatie salaris (min – max]3400 – 3900
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)32 – 40
Contactgegevensp.sporrel@headhuntersteam.nl , 050-526 88 84 https://www.headhuntersteam.nl/vacatures/senior-revit-tekenaar
Type contractVast
BrancheBouw/Installatie, Makelaardij/Vastgoed
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.headhuntersteam.nl/vacatures/senior-revit-tekenaar

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.