Specialist Ouderengeneeskunde - Specialist Ouderengeneeskunde Noorderzorg 01-02-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Specialist Ouderengeneeskunde – Specialist Ouderengeneeskunde Noorderzorg 01-02-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Solliciteer bij Noorderzorg als

Wad mooi! Noorderzorg

Noorderzorg zet zich in voor wonen, welzijn en zorg voor ouderen in Noord-Groningen. We bieden woonruimte, verschillende vormen van intensieve ouderenzorg en thuiszorg. In Van Julsingha in Delfzijl, Hunsingoheerd in Uithuizen en De Mieden in Uithuizermeeden beschikken we over zorgappartementen en verpleeghuisplaatsen. We werken vanuit een visie op Positieve Gezondheid en we hanteren het uitgangspunt dat aandacht voor welzijn een betere balans in de zorg geeft. Met ons voelt de cliënt zich Altijd Thuis.

Wad ga je doen?

Onze collega stopt met werken. Daarom zijn wij op zoek naar een proactieve Specialist Ouderengeneeskunde met een heldere visie op de zorg voor ouderen. Bij Noorderzorg kun je je vakkennis inzetten om onze zorg continu naar een hoger plan te brengen. Wij bieden je een veelzijdige functie aan in een maatschappelijk betrokken en ambitieuze jonge organisatie.
Als Specialist Ouderengeneeskunde voer je directe medische zorg uit, samen met de leden van het multidisciplinaire team. Je hebt de regie bij multidisciplinaire behandelingen en bepaalt samen met de cliënt het beleid. Je draagt bij aan de ontwikkelingen van de eerstelijns activiteiten. Met jouw creativiteit en expertise zorg je voor zichtbaarheid en de verdere ontwikkeling van het medisch en organisatorisch beleid. Hierbij wordt je uitgedaagd om initiatief te nemen, regie te pakken en heb je veel vrijheid om je functie verder vorm te geven. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor familie en/of mantelzorgers.

Het merendeel van de tijd ben je aanwezig op een van onze locaties voor het leveren van zorg. De avond-, nacht- en weekenddiensten zijn overdragen aan een daarin gespecialiseerde organisatie. Op deze wijze kun je werk en privé goed in balans houden.

' Wat het werken bij Noorderzorg zo leuk maakt? De jonge en dynamische organisatie, kleinschalig, met korte lijnen en veel persoonlijk contact. Een klein, gemotiveerd, collegiaal en gezellig behandelteam. Overleg op vaste tijden met een luisterend bestuurder. De mogelijkheid om 1e lijns activiteiten te ontplooien. En last but not least: veel vrijheid om het werk te doen en te ontwikkelen zoals jij dat graag wilt

'

, Specialist Ouderengeneeskunde.


Wad vragen we van je?

Je vindt het leuk om creatieve oplossingen te zoeken om processen (opnieuw) in te richten met als uitgangspunt de cliënt. Het continu verbeteren van resultaten is je op het lijf geschreven. Je bent organisatiesensitief , kunt goed controle houden op de voortgang van de werkzaamheden en beschikt over overtuigingskracht en daadkracht. Je hebt een innovatieve kijken op de toekomst van de ouderenzorg en herkent jezelf in de kernwaarden van Noorderzorg: Ruimte, Respect en Passie.
Daarnaast ben je SRC geregistreerd Specialist Ouderengeneeskunde.

Een dijk van een baan!

We bieden een afwisselende en verantwoordelijke functie in een maatschappelijk betrokken en ambitieuze jonge organisatie. Je gaat werken bij een organisatie die volop in beweging en ontwikkeling is, in een prettige, collegiale en dynamische werkomgeving. Daarnaast bieden wij:

  • Inschaling en salariëring conform CAO;
  • Contract voor onbepaalde tijd ;
  • Reiskostenvergoeding van €0,17 per km;
  • Het verhogen van de kwaliteit van zorg;
  • Volgen van een kaderopleiding;
  • Leuke collega's om mee samen te werken;
  • Kans om je persoonlijk te ontwikkelen;
  • Werkdagen/uren in overleg (flexibel in te delen)

Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Liesanne Weessies, Personeelsconsulent, via 085- 081 21 50.

Wil je weten hoe leuk het is om als Specialist Ouderengeneeskunde bij Noorderzorg te werken? Neem dan contact op met , 085 - 047 53 35. Zij kan jou alles vertellen over de functie en neemt je graag mee in haar dagelijkse werkzaamheden bij Noorderzorg.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSpecialist Ouderengeneeskunde
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijnoorderzorg.nl/vacaturebeschrijving/specialist-ouderengeneeskunde

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizermeeden: