Teamleider Service GroeNoord 28-09-2023

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Teamleider Service GroeNoord 28-09-2023

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Teamleider Service Zijldijk

Teamleider Service

Zijldijk

Als Teamleider Service heb je passie voor landbouwmechanisatie. Affiniteit met techniek heb je vanzelfsprekend, maar in de eerste plaats ben je leidinggevende van een gemotiveerd en hecht team. Je stemt planning en uitvoering goed op elkaar af en bent verantwoordelijk voor de administratieve afhandeling van alle werkzaamheden. Onze werkplaats in Zijldijk heeft een groot verzorgingsgebied met een variëteit aan klanten. Met name in de oogsttijd is jouw stressbestendigheid een kwaliteit die goed van pas komt. Je bent daarnaast klant- en oplossingsgericht en hebt geen 8-tot-5-mentaliteit. Je geeft leiding met een duidelijke visie en staat tegelijkertijd open voor andermans ideeën. We bieden je bij GroeNoord alle kans om jezelf verder te ontwikkelen.

Wat bieden wij?

- Uitgebreid onboarding programma

- Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren

- Leuke, behulpzame en professionele collega's

- Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid

- We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers

- Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid

- Premium merken, professionele uitstraling - we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen

- VCA gecertificeerde werkomgeving

- Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging

* Specifieke functie-eisen:

  • MBO+ niveau;
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal;
  • Kwaliteiten op coördinerend, administratief en technisch gebied;
  • Goede computervaardigheden;
  • Link met de agrarische sector is een pré;
  • Bij voorkeur ben je voor 40 uur per week beschikbaar.

Mechanisatie in het Hogeland

GroeNoord is als een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park en hebben 19 vestigingen in 6 provincies. Op het Hogeland in de klei, is GroeNoord Zijldijk dé mechanisatiespecialist voor moderne landbouwmachines en -materieel voornamelijk op het gebied van akkerbouw. De machines en producten zijn van ons hoofdmerk en van andere kwalitatief hoogwaardige merken zoals AVR en Lemken.

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze en groeiende organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen, dát is onze kracht. Zo is GroeNoord bijvoorbeeld VCA-gecertificeerd; de veiligheid en gezondheid van onze mensen staan voorop. Het vakkundige monteursteam van GroeNoord Zijldijk heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. In een geordende en gestructureerde werkplaats houdt het team zich bezig met het onderhoud van de moderne landbouwmachines, zodat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. De Teamleider Service heeft daar als leidinggevende én onderdeel van de front-office, de eindverantwoordelijkheid over.

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via en hopelijk spreken we elkaar gauw.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelTeamleider Werkplaats
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieZijldijk, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.groenoordbv.nl/teamleider-service-zijldijk.html

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.