Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 07-05-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Verzorgende IG Zonnehuisgroep Noord 07-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Werken bij

Liever flexibel aan de slag?

  • Werken via Zonnehuis Flex

Verzorgende IG | Woonhaven Opwierde | Appingedam

Heb jij de opleiding verzorgende IG afgerond en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Lees dan snel verder!


Wat ga je doen

Jouw voornaamste taak is de persoonlijke verzorging, verpleging en ondersteuning van onze cliënten. Je doet verslag over hun fysieke, psychische en sociale welzijn. Wanneer het nodig is, pas je de zorgdoelen aan om beter aan te sluiten bij de behoeften van de cliënt. Je helpt en ondersteunt de cliënten bij dagelijkse activiteiten, geeft medicijnen en voert verpleegkundige handelingen uit. Ook bouw je een sterke band en werkrelatie op met cliënten en hun naasten.

Wat bieden wij jou

Een plezierige werkomgeving in een gezellig en informeel team, in een dynamische organisatie. We zijn trots op onze medewerkers en zetten ons in voor een fijne werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich gewaardeerd voelt. Er zijn diverse ontwikkel- opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

  • Een arbeidsovereenkomst van 16 tot 24 uur in de maand of een regie-arbeidsovereenkomst. Een regie-arbeidsovereenkomst betekent werken wanneer je wilt en toch zeker zijn van je inkomen. We spreken af hoe veel uren jij gaat werken in een jaar tijd, terwijl je toch iedere maand salaris krijgt. Benieuwd? Geef dit aan in het sollicitatieformulier.
  • Een salaris volgens de CAO VVT, FWG 35 van maximaal €3.256,53 bruto per maand.
  • 8% vakantiegeld en een eindejaaruitkering van 8,33%.
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Wij bieden een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden! Maak gebruik van belastingvoordeel om producten voordelig aan te schaffen, zoals een nieuwe (elektrische) fiets, een weekendje weg of bonnen voor HelloFresh ter waarde van € 250,- per jaar. Daarnaast is het ook mogelijk om een sportabonnement met belastingvoordeel af te sluiten.

Wie ben jij?

  • Je hebt de opleiding Verzorgende IG afgerond;
  • Je hebt een sociale persoonlijkheid en bent communicatief sterk.

Werken bij Zonnehuisgroep Noord

Zonnehuisgroep Noord is een zorgorganisatie die zich elke dag inzet om de wereld voor onze cliënten een beetje leuker en makkelijker te maken. Het motto van Zonnehuisgroep Noord is: "We gunnen iedereen een waardig leven" Met meerdere locaties in de provincie Groningen bieden wij zorg, specialistische behandeling en begeleiding aan cliënten met diverse zorgbehoeften. We streven ernaar om hoogwaardige zorg te bieden die zoveel mogelijk aansluit bij de behoeftes van onze cliënten. Daarnaast willen we hen een veilige en prettige leefomgeving bieden: wat voor een cliënt de dag de moeite waard maakt, daar doen we het voor.

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeena Zigterman (clustermanager) via . Voor vragen met betrekking tot de sollicitatieprocedure kun je bellen met (adviseur werving & selectie) via .

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]3256 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)16 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieAppingedam, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.zonnehuisgroepnoord.nl/portal-over-het-bedrijf/24-087-verzorgende-ig-woonhaven-opwierde-appingedam-2

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.