Werkleider Verpakken Gemeente Het Hogeland 10-02-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Werkleider Verpakken Gemeente Het Hogeland 10-02-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Ga naar de homepage van hethogeland.nl

Werkleider Verpakken

Weet jij medewerkers te motiveren en het beste in hen naar boven te halen. Ben jij enthousiast en heb je een gezonde humor? Dan hebben wij de perfecte baan voor jou!


Waarom hebben we jou nodig?

Wij zitten midden in een transformatie van een traditioneel SW-bedrijf naar het Ontwikkelplein Het Hogeland. Het Ontwikkelplein ondersteunt inwoners die dat nodig hebben in hun ontwikkeling naar- en in werk, participatie of inkomen, met het oog op de eigen regie en zelfredzaamheid. Dit doen wij zoveel mogelijk met de regio en in de reguliere arbeidsmarkt. We hebben jou nodig om de medewerkers uit het team Verpakken te begeleiden. Houd jij van een dynamische werkomgeving en wil jij een bijdrage leveren aan de ingezette koers, dan is dit een mooi moment om in te stappen!

Welkom in ons team!

Je komt te werken in het gebouw van het Ontwikkelplein in Uithuizen. Er werken hier ongeveer 220 medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij doen heel divers werk; van lassen, houtbewerken tot catering. Het team Verpakken zorgt ervoor dat producten worden ingepakt en daarna verzonden kunnen worden. In het team Verpakken werken 60 medewerkers. Je werkt samen met de andere werkleiders. Samen bespreken we casuïstiek en helpen we elkaar verder in ons werk. Ook daarbuiten treffen we elkaar af en toe tijdens een etentje.

Dit ga je doen:

Je begeleidt en coacht de medewerkers uit jouw team in het werk. Iedere stap in de ontwikkeling waarbij jij kunt helpen geeft voldoening! Vanuit het ontwikkelplan van de medewerker geef je samen met de jobcoach vorm aan het traject. Hiermee begeleid je de medewerker naar waar hij of zij stappen kan zetten naar loonvormende arbeid. Dit kan zijn in een beschutte werkomgeving of bij reguliere werkgevers.

Verder:

 • Je geeft samen met je voorman, leiding aan medewerkers van je afdeling. Je voert vanuit de Wet verbetering Poortwachter (WvP) ziekteverzuimgesprekken en houdt de regie op het ziekteverzuim traject samen met de inzetbaarheidscoach. Je doet ook de administratie die voortkomt uit de WvP.
 • Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van geleverde producten en diensten en voor de veiligheid op de werkvloer.
 • Je geeft advies over werkplekinrichting en werkmethoden.
 • Je houdt het netwerk van klanten sterk.

Wie ben jij?

Jij krijgt energie van mensen verder helpen in hun ontwikkeling! Je werkt goed samen, bent doortastend en weet ook wanneer je kunt delegeren. Je hebt een passie voor mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Je weet dat hierbij geduld komt kijken en je soms sterk in je schoenen moet staan. Je wilt echt mensen leren kennen en weet dan ook hoe je ze het beste kunt benaderen. Je beschikt over goede communicatieve, sociale en motiverende vaardigheden. Je kunt goed plannen, organiseren en bent administratief goed onderlegd. Je bent een enthousiaste persoonlijkheid en hebt een hoog empathisch vermogen. Verder:

 • Je hebt een afgeronde MBO 4 opleiding.
 • Je hebt ervaring in een coachende of leidinggevende functie.
 • Je hebt affiniteit met - en inzicht in - een productieomgeving.
 • Je wil graag jouw afdeling optimaliseren en hebt hier gevoel bij (Lean management).

Wat bieden wij jou?

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je werkt in een team met een goede werksfeer! Bij ons krijg je de ruimte om jezelf te zijn, je te ontwikkelen en om jouw eigen ideeën in te brengen! Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van 36 uren per week.
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, waarbij we eerst een jaarcontract aanbieden om te kijken of het jou en ons bevalt.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.014,- en € 4.244,- (functieschaal 8). In 2024 ontvang je nog een extra salarisverhoging als gevolg van een nieuwe cao.
 • Bovenop dit salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%.
 • Een goede werk/privé balans vinden wij belangrijk. Je krijgt naast het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat langer vakantie of een dag vrij nemen!
 • Je krijgt van ons een ontwikkelbon om in te zetten voor jouw persoonlijke ontwikkeling.
 • Een actieve personeelsvereniging met uitjes zoals een borrel, pubquiz, bowlen en

Wij hopen dat wij jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer weten over de functie? Bel dan met ( en Werken) via telefoonnummer .

Wij ontvangen graag jouw korte motivatie en cv.

Je kunt reageren tot en met 23 februari. Op 26 februari kijken we naar de binnengekomen reacties en hoor je of je wordt uitgenodigd voor een gesprek op dinsdagochtend 27 februari.

Sluitingsdatum

23-02-2024

Startdatum

in overleg

Locatie

Uithuizen, Nijverheidsweg 12

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerkcoach
Indicatie salaris (min – max]3014 – 4244
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3298729-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.

De laatste vacatures in Uithuizermeeden: