Werktuigkundige energie/afval - 5 ploegen Processionals 15-03-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Werktuigkundige energie/afval – 5 ploegen Processionals 15-03-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Wat ga je doen

Wil jij als werktuigkundige meewerken aan zo'n 10% van de stroomvoorziening in Nederland? Bij één van de grootste energieproducenten van Nederland zorg je samen met je collega's voor een soepel verloop van de productie. Ook word je een belangrijke schakel in de energietransitie van het bedrijf. Dit toonaangevende bedrijf is volop bezig met de toekomst. Ze willen binnen één generatie een fossielvrij leven mogelijk maken. Als werktuigkundige ga jij daar een belangrijke rol in spelen. Je bent verantwoordelijk voor het productieproces waarbij je continu bezig bent met de ontwikkeling naar een duurzamere toekomst. Je gaat onder andere het volgende doen:
 • aansturen en controleren van het productieproces vanuit de controlekamer en vanuit het veld
 • signaleren van technische storingen en de urgentie ervan bepalen
 • meewerken en -denken aan optimalisatie van de centrale
 • begeleiden van revisies

Wat wij vragen

Als werktuigkundige heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en besef van kwaliteit. Je bent enthousiast, werkt graag in een team maar kunt ook prima zelfstandig aan de slag. Daarnaast breng je het volgende mee: een afgeronde mbo-4 opleiding zoals AOT, een REWIC A, of een hbo-diploma richting maritiem officier of werktuigkundige off-shore ervaring in de wereld van energie is een pré je bent zowel vaardig in de Nederlandse als de Engelse taal je wil graag in de 5-ploegendienst werken

Wat wij bieden

Je gaat werken bij een grote innovatieve organisatie waar je alle ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen. Verder krijg je het volgende:
 • een bruto basissalaris van maximaal € 5.000,- o.b.v. 33,6 uur per week
 • een ploegentoeslag van 30%
 • een goede reiskostenvergoeding van € 0,21
 • 8.33% vakantietoeslag
 • ruime studie- en opleidingsmogelijkheden
 • doorgroeimogelijkheden tot bijvoorbeeld sr. werktuigkundige

Waar ga je werken

Het energiebedrijf waar je komt te werken wil een fossielvrij leven realiseren binnen één generatie. Als toonaangevend energiebedrijf bouwen ze hun eigen energieproductie op basis van fossiele brandstoffen af. Ook buiten de eigen sector gaan ze actief samenwerkingen aan om wereldwijd de noodzakelijke stappen te zetten voor een duurzame toekomst. Op de locatie in Eemshaven wordt energie en warmte geproduceerd voor talloze huishoudens en grootverbruikers in Nederland. Op de locatie werken zo'n 50 vaste medewerkers. Er heerst een gemoedelijke sfeer waarin collega's elkaar graag bijstaan om samen een mooi product te maken.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelWerktuigkundige Koelinstallaties Visserij
Indicatie salaris (min – max]3250 – 5000
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)33 – 33
Contactgegevensruben.fremouw@processionals.nl , onbekend https://www.processionals.nl/
Type contractVast
BrancheEnergie/Gas/Water
LocatieEemshaven, Groningen,Nederland
Soliciteer directonbekend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.