Windows Operations Engineer Yellow Friday 29-05-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Windows Operations Engineer Yellow Friday 29-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Windows Operations Engineer

Info

Functie

Windows Operations Engineer

Locatie

Groningen

Uren per week

36 uren per week

11:00

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.

Rolomschrijving en taakafspraken

Opdrachtomschrijving
Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de Aanbiedingsrichtlijnen doorneemt, gebruik maakt van het "standaard reactie formaat" (downloadbaar tijdens aanbiedingsprocedure) en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 5 A4.
De aanbesteding DUO Groningenis (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti. De inleen van niet-eigen personeel geschiedt door Yellow Friday. De contractering (en dus ook het accountmanagement) geschiedt door Sogeti. Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar DUO Groningen toe één aanbieder zijn.

Als lid van het PaaS Windows Operations team bij ODC-Noord ben je nauw betrokken bij het onderhouden en verbeteren van de Virtual Machine as a Service (VMaaS) en SaaS dienstverlening voor onze klanten. Dit wordt mogelijk gemaakt door ons uitgebreide standaard producten en diensten Catalogus (PDC). Je dag begint met een stand-up, waarin we de stand van zaken bespreken, knelpunten identificeren en tickets en problems beschouwen. Vervolgens ga je aan de slag met het onderhouden van de VMaaS infrastructuur van onze klanten en in samenwerking met incident managers en service desk medewerkers incidenten en problemen addresseren. Hierbij werk je tevens nauw samen met andere afdelingen zoals development (automation) en netwerk teams. Daarnaast omvat deze functie consignatieverplichtingen, waarbij je gedurende een week 24/7 beschikbaar bent voor ernstige incidenten. Of je nu op kantoor bent of thuiswerkt, je staat altijd paraat om snel te handelen en problemen op te lossen, zodat onze klanten altijd kunnen rekenen op een betrouwbare dienstverlening.

Achtergrond opdracht
Over ODC-Noord: Als IT-dienstverlener van het Rijk en voor het Rijk willen wij bijdragen aan een efficiënte overheid. Vanuit onze datacenters leveren wij gestandaardiseerde, schaalbare en duurzame IT-infrastructuur en clouddiensten. ODC-Noord is een ambitieuze organisatie, met een groeiend aanbod van diensten en met steeds meer afnemers. ODC-Noord volgt kansen en mogelijkheden in de markt en deelt innovatieve inzichten met afnemers. Wij zijn oplossingsgericht, transparant, maken duidelijke afspraken en komen deze na. Wij werken vanuit een compacte en wendbare organisatie.

Eisen


  • Goede kennis van Windows gebaseerde PaaS & SaaS dienstverlening, Microsoft windows, Cloud technieken. Minimaal 2-3 jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Werkniveau HBO of 'high performant' MBO
  • Ervaring met procesmanagement (Incident/Changes/Problem); Microsoft certifcatie op gebeid van systembeheer, Azure
  • HBO dan wel MBO aangevuld met goede referenties (3+ jaar)
  • Systeembeheer eerstelijn tweedelijn ondersteuning windows virtual machine en cloud (2+ jaar)
  • Ervaring met methode (ITIL/USM/ISM) in combinatie met een dienstverlenende organisatie (0+ jaar)

Wensen


Kennis van aanpalende technisch vakgebieden zoals networking, Linux OS en cybersecurity zijn een pre. Let op, deze functie kent een consignatiedienst. Inzake Hybride werken: deze functie dient voor minimaal twee dagen per week op kantoor aan de Emmasingel te worden uitgevoerd.

Competenties
In de opdracht zijn de onderstaande competenties uit de Competentie Gids Rijk het meest van belang:


Aansturen groep (als verbinder, niet puur vanuit mandaat) Accuraat werken Analyseren Energie Samenwerken Stressbestendigheid

Aanvullende Informatie
Een aangeboden cv moet de volledige NAW, geboortedatum, het telefoonnummer en het e-mail adres van de kandidaat bevatten. Werksituatie : Doorlenen is niet toegestaan. Exclusiviteit is vereist bij acceptatie van een uitnodiging voor intake tot 4 dagen na de intakedatum.


Bedrijfsgegevens

Bedrijfs gegevens

Sogeti Nederland B.V. (YF)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelSysteembeheerder
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://select.hr/opdrachten/sogeti-nederland-bv-yf/windows-operations-engineer/9d0ace63-75cb-4317-b755-0bfd0dbcb829

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.