C Scrum Master HeadFirst Group 29-05-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. C Scrum Master HeadFirst Group 29-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

DUO Groningen Scrum Master

Scrum Master

Info

Functie

Scrum Master

Locatie

Groningen

Uren per week

36 uren per week

15:30

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.


Achtergrond opdracht
Het team RIO (Registratie Instellingen en Opleidingen) ontwikkelt en beheert 55 verschillende applicaties (front- en backend) voor het verwerken van onderwijsinschrijvingen en de accreditatie van alle opleidingen die worden aangeboden in de Nederlandse republiek. Er worden nieuwe functionaliteit en applicaties ontwikkeld, zoals de accreditatie van het opleidingen in het hogere onderwijs, en huidige functionaliteit wordt doorontwikkeld. Doordat ontwikkeling van nieuwe functionaliteit, bijblijven op het gebied van compliancy en security, en doorontwikkeling van bestaande functionaliteit tegelijkertijd wordt opgepakt én RIO een groot aantal stakeholders kent, is de uitdaging om grip te houden op voortgang en keuzes te maken. Vanwege de omvang van die projecten is het team in de afgelopen jaren uitgebreid van ongeveer 25 naar 50 mensen. RIO bestaat nu uit drie DEVOPS teams (eerder waren dit er 4), ondersteund door een groot aantal verschillende rollen (zoals uitvoering, relatiemanagement en communicatie).


Eisen


PSM 1 of vergelijkbaar Beheerst de Nederlandse taal goed Minimaal HBO werk- en denkniveau (3 jaar) Ervaring met het significant verbeteren van de Agile danwel Scrum werkwijze in een software ontwikkelteam (2 jaar) Ervaring met het significant verbeteren van de samenwerking tussen de teamleden en deelteams wat heeft geresulteerd in (2 jaar) Ervaring als Scrummaster van een DevOps-team waarbij het team ontzorgt wordt zodat het zich kan richten op de primaire opdracht en heeft daarnaast gedegen kennis en ervaring op het gebied van CI (2 jaar)

Wensen


Certificaat (PSM II of SAFe Agilist of een andere SAFe training) is geen pre maar wel wenselijk. Kennis en inzicht in teambuilding, teamdynamiek en het groeipad hierin. Duidelijke visie op teammanagement. Heeft zelf ervaren en weet wat er nodig is om in een high performing DevOps-team te werken. Heeft een uitgesproken visie op DevOps en kan daar inspirerend over vertellen. Ervaring in het coachen van individuen en teams, ervaring in het creeren van samenwerking en zelforganisatie binnen teams. De kandidaat moet bereid zijn om op het kantoor van DUO in Groningen te werken, eventueel full-time.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelScrum Master
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheVerzekeringen/Assurantiën
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://select.hr/opdrachten/duo-groningen/scrum-master/1b51c1d5-84a7-483a-a25c-3f10fd4fbdc9

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.