Projectleider Supply Value 10-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Projectleider Supply Value 10-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Projectleider - Min.v.BZK - NCG - 32/36 - 12 maanden - Groningen

Korte omschrijving

In het Integraal Expertiseteam wordt expertise rondom processen, implementatie, beleid en kaders gebundeld om NCG-breed afdelingen te faciliteren in het analyseren, uitwerken en implementeren van verbeterinitiatieven binnen het uitvoeringsproces.

Functie omschrijving

Het team ontvangt vanuit de gehele organisatie ideeën en verbeterinitiatieven en pakt deze na prioritering en selectie gestructureerd op. Ieder geprioriteerd verbeterinitiatief doorloopt eenzelfde route van procesanalyse, uitwerken van oplossingen, accordering, implementatie en afronding. Het Integraal Expertiseteam is verantwoordelijk voor het opzetten en uitvoeren van deze uniforme analyse- en implementatie aanpak. De ontwikkeling van de aanpak is een iteratief proces waarbij ervaringen van de lopende implementaties een belangrijke bron van input zijn.

Als implementatie coördinator ben je onderdeel van een projectteam dat zich integraal richt op één of meerdere verbeterinitiatieven. Binnen dat team ben jij verantwoordelijk voor:

- Het (ondersteunen bij) neerzetten, plannen en uitvoeren van de implementatieaanpak en implementatie interventies rondom de verbeterinitiatieven (denk aan kennisdeelsessies, trainingen, Webinars en interne communicatieactiviteiten), met als doel verbinding en draagvlak creëren bij centrale en decentrale afdelingen, en rekening houdend met de verandercapaciteit van de organisatie en afdelingen.

- Om implementaties zorgvuldig te begeleiden maak je gebruik van tools en technieken om ervaren impact te meten, stakeholders in kaart te brengen en de verandering te monitoren.

- Waar nodig ondersteun je vanuit implementatie-expertise bij andere subteams of grote veranderprogramma's binnen de NCG.

Functie

1 - Kandidaat beschikt aantoonbaar over WO werk- en denkniveau.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelProjectleider Ict
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalueconsulting.com/nl/werken-bij/interim-opdrachten/projectleider-min-v-bzk-ncg-32-36-12-maanden-groningen-ZhU6KLEUcD5HqDKa/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.