Vestigingsmanager Maintenance Croonwolter&dros 04-06-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Vestigingsmanager Maintenance Croonwolter&dros 04-06-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Vestigingsmanager Maintenance Groningen

Groningen

38 uur

HBO

Service & Contractmanagement

Apeldoorn kantoor

Over de functie

Een baan boordevol:

 • Impact : door jouw leiderschap heb je een groot aandeel in veilige en goedwerkende technische installaties op plekken waar veel mensen samenkomen, van scholen tot ziekenhuizen.
 • Groeikansen : jouw ontwikkeling telt bij ons. Wat jouw ambities ook zijn; er is bij ons veel mogelijk als je zelf de kansen pakt.
 • Samenwerking : een team waarmee én waarop je kunt bouwen. Daarnaast bouw je aan een goede en duurzame relatie met opdrachtgevers. Dit biedt jou de kans jouw netwerk binnen en buiten Croonwolter&dros te vergroten.

Jij gaat het maken

Als Vestigingsmanager Maintenance ben je verantwoordelijk voor het regiokantoor in Groningen. Je stuurt 80 (en groeiende) personen aan, verspreid over een Service & Onderhoud afdeling en de Werken afdeling die kleine projecten oppakt. Jij bent hier zowel financieel, operationeel als commercieel eindverantwoordelijk voor. Daarnaast houd je je samen met de HR adviseur en Recruiter met diverse HR-gerelateerde zaken voor jouw team bezig. Waaronder werving en selectie, verzuim, opleidingen, ontwikkeling en arbeidsvoorwaarden.
Je krijgt een toonaangevende klantenportefeuille waarbij je de klant vanzelfsprekend centraal stelt. Wij hebben de ambitie om toegevoegde waarde te leveren bij onze klanten. Dit doen wij o.a. door mensen te specialiseren in Safety en Security en wij hebben onze eigen koelmonteurs.Je werkt samen met Regiodirecteur Ronald van den Broecke en je collega vestigingsmanagers Rudolf van der Veen (Apeldoorn) en Barry Jonkman (Enschede). Daarnaast maak je onderdeel uit van het MT van de regio Noordoost.

Dit krijg je van ons

Bij Croonwolter&dros werk je met ruim 3.000 collega's aan toonaangevende projecten voor een mooiere, duurzamere en gezondere wereld. Bij ons sta je vooraan bij slimme oplossingen en technologische innovaties . Ook krijg je alle ruimte om beter te worden in je werk, door te groeien of iets anders te proberen. Want alleen de optelsom van al het talent zorgt dat we onze klanten kunnen helpen bij hun ambities. Wat we jou nog meer bieden:

 • Wij bieden een aantrekkelijk salaris op basis van 38 uur.
 • Veel vrijheid om werk en privé te combineren, onder meer door flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
 • Elektrische auto van de zaak
 • 25 vakantie- en 13 atv-dagen bij een fulltime dienstverband.
 • Betrokken collega's en regelmatig gezellige uitjes, onder meer via onze actieve personeelsvereniging.
 • Heb je kinderen? Mogelijk komen zij in aanmerking voor een studietoelage van Stichting Studiefonds TBI .
 • Een opleidingsbudget. Via onze portal en online leercentrum kun je meer dan 300 cursussen en opleidingen volgen.
 • Een fietsplan en een vergoeding voor je sportschoolabonnement.
 • Collectieve verzekeringen en een goede pensioenregeling via PMT.

Je collega's van de afdeling Maintenance. Musea, defensieterreinen, ziekenhuizen, scholen, universiteiten, overheidsgebouwen: je kunt het zo gek niet bedenken of wij zorgen er achter de schermen voor goed onderhoud. Uit de beheer- en onderhoudscontracten, komen ook verschillende projecten voort. Dit gaat voornamelijk om het vervangen, verduurzamen en optimaliseren van bestaande installaties.

Bij ons heerst een fijne, positieve sfeer op de werkvloer. En hoewel we een groot bedrijf zijn, voelt dat in de praktijk echt niet zo. Kenmerkend voor onze afdeling? Het familiegevoel. We zetten ons met enthousiasme in voor onze klanten en de teams zijn hecht. We werken nauw samen, de lijntjes zijn kort en we hebben veel aandacht voor elkaar. Zowel privé als op de werkvloer.

Naast de eerder genoemde collega's werk je ook intensief samen met drie contractmanagers en vier projectleiders.

Wat je nog meer in huis hebt?

 • 5 jaar ervaring in een leidinggevende functie, bij voorkeur binnen de installatietechniek.
 • Hbo diploma in de richting van Werktuigbouwkunde/Installatietechniek/HVAC/Technische bedrijfskunde.
 • Affiniteit met de business op maintenance vlak is een pré.

Ga jij het maken bij Croonwolter&dros?

We zijn benieuwd naar jou! Klik op de sollicitatiebutton en vul het digitale formulier in. Is er een match? Dan nodigen we je zo snel mogelijk uit voor een kennismakingsgesprek.

Heb je vooraf nog vragen over deze functie of de procedure? Neem dan contact op met , , via of .

Wij kiezen er bewust voor om de werving zelf te doen. Aanbiedingen van bureaus stellen we niet op prijs.

Liever persoonlijk contact?

nadia.mannai @croonwolterendros.nl

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelMaintenance Manager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)38 – 38
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.croonwolterendros.nl/vacatures/vestigingsmanager-maintenance-groningen

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.