Calculator BTE Groep 11-03-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Calculator BTE Groep 11-03-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Strikt noodzakelijk

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Calculator

Als Calculator ben jij verantwoordelijk voor het maken van het technisch ontwerp en/of het berekenen van de juiste prijzen en uren voor de projecten.

Solliciteer direct

Voor Steenhuis Beton B.V. zijn wij op zoek naar een:


Met doorontwikkelingsmogelijkheden in verkoop

Werklocatie
Uithuizermeeden


Wat ga je doen?
Als Calculator ben jij verantwoordelijk voor het maken van het technisch ontwerp en/of het berekenen van de juiste prijzen en uren voor de projecten. Dit doe je zodanig dat de juiste marges op de producten worden gehaald en waarbij rekening wordt gehouden met alle kosten bij het ontwikkelen en vervoeren van het product.

Enkele kernactiviteiten
Als Calculator verzamel en verkrijg jij informatie van collega's en klanten als basis voor het technisch ontwerp. Verder stel jij begrotingen op, bepaal je de hoeveelheden, bewerkingen en stel je basisprijzen vast met behulp van kentallen, prijslijsten en calculatieprogramma's. Ook maak jij inschattingen van projectrisico's en zorg je dat deze zo goed mogelijk worden gereduceerd. Je geeft bouwkundige adviezen, zowel binnen als buiten de organisatie. Daarnaast doe jij een voorzet voor offertes en stelt offerteteksten op. Tenslotte plan en verzorg jij dat deadlines worden behaald bij aanbestedingen.

Kortom: we bieden je een specialistische functie waarin je ervaring kunt opdoen en echt kunt benutten.
Er zijn mogelijkheden om jezelf door te ontwikkelen richting verkoop.

Je rapporteert aan Teamleider Calculatie.

Toekomstige collega's
Het team waarbinnen je komt te werken bestaat uit 13 collega's. Het voelt als een familiebedrijf waar een open cultuur is en hard wordt gewerkt. De werktijden kunnen liggen tussen 7:30-18:00 uur, afhankelijk van jouw persoonlijke behoeften.

Wat breng je mee?

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau, bij voorkeur in een technische/bouwkundige richting.
 • Je hebt meerdere jaren relevante werkervaring.
 • Je bent communicatief vaardig en kunt commercieel denken.
 • Je beschikt over de nodige technische kennis, bij voorkeur maltechnische kennis.
 • Je kunt omgaan met MS Office, ERP en je kunt 3D-viewer lezen.

Naast deze vakinhoudelijke kennis en ervaring vinden wij het belangrijk dat je jezelf herkent in de volgende omschrijving:

 • Je kunt goed doelen stellen en je prioriteiten bepalen en daarbij de benodigde acties, tijd en middelen aangeven om deze doelen te realiseren.
 • Je handelt vanuit kansen in de markt en weet deze op juiste commerciële waarde te schatten. Je handelt klantgericht en gaat de juiste relaties aan.
 • Je bent in staat problemen te analyseren, belangrijke informatie te herkennen, relevante gegevens te zoeken en hiertussen verbanden te leggen.

Alle locaties binnen de BTE Groep, en dus ook Steenhuis Beton, kennen een informele cultuur waarin naast hard werken ook ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. We horen van onze medewerkers regelmatig dat zij ons een goede werkgever vinden. Dat er, via onze eigen BTE Academie, verschillende manieren zijn om je als medewerker te ontwikkelen zal daarbij zeker een rol spelen. Wij vinden het belangrijk dat je je, ook in de toekomst, kunt blijven ontplooien. Zodat je naast het leveren van een waardevolle bijdrage aan ons bedrijf ook kunt bouwen aan je eigen toekomst. We investeren daarom graag en goed in de verdere opleiding en ontwikkeling van onze medewerkers.

Het staat voor ons buiten kijf dat we je een goed salaris kunnen bieden met als basis de Cao voor de Betonproductenindustrie. Verder krijg je:

 • 25 vakantiedagen en 12 adv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • Een eindejaarsuitkering van 3,5% gegarandeerd.
 • € 0,23 cent per kilometer woon-/werkverkeer.
 • Laptop.
 • De mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitruil van regelingen binnen het arbeidsvoorwaardenpakket. Zo kun je (tot op zekere hoogte) je eigen pakket samenstellen.
 • Diverse opleidingsmogelijkheden via onze eigen BTE Academie.

Wie zijn wij?
Wij zijn Steenhuis Beton! Opgericht in 1913 en gevestigd in Uithuizermeeden. We zijn de specialist als het gaat om het bouwen van betonnen prefab trappen en bordessen. Steenhuis Beton beschikt over een eigen vlechterij, modelmakerij, storterij en engineeringafdeling. Op ons kantoor werken calculators, tekenaars, administratief medewerkers en een constructeur. Het team bestaat uit 48 medewerkers. We maken onderdeel uit van de BTE Groep; een organisatie met gespecialiseerde betonbedrijven zoals Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Hercules en Vebo Beton & Staal.


Druk op de sollicitatiebutton of mail naar en stuur eventueel alvast je cv en optioneel een korte motivatie mee. Heb je vragen? Bel/app dan naar , stel ze via de chat of mail naar .

Uiterste reactiedatum is 31 maart 2024. Wij bekijken de binnengekomen reacties dagelijks en gaan soms ook gelijk in gesprek met geschikte kandidaten. Het kan dus zijn dat wij de vacature eerder sluiten.

BOL stage | Mallenmaker bij Steenhuis Beton B.V. image

Over BTE Nederland B.V.

Wij zijn de BTE Groep: een ambitieuze en gezonde onderneming waarin negen gespecialiseerde merken samenkomen: ASCEM, Romein, Kemper, De Hamer, Lodewikus, De Meteoor, Steenhuis, Hercules en Vebo Beton & Staal. Kom jij ook bij ons werken?

Steenhuis Beton · Uithuizermeeden

Calculator

Als Calculator ben jij verantwoordelijk voor het maken van het technisch ontwerp en/of het berekenen van de juiste prijzen en uren voor de projecten.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelCalculator
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheIndustrie
LocatieUithuizermeeden, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijbte.nl/jobs/3701615-calculator

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.