Docent Duits (2e GR.) Atlas College 26-04-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Docent Duits (2e GR.) Atlas College 26-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

  • Naar Tabor.nl

Docent Duits (2e gr.)

Een van onze docenten Duits gaat begin volgend schooljaar met zwangerschapsverlof. Bent u beschikbaar voor 0,6 fte in de periode van september t/m december 2024 (met mogelijke uitloop naar januari 2025)? Dan is dit misschien wel de functie waar u naar op zoek bent.

Met wie werkt u samen?

Onze sectie Duits is een stabiele vakgroep bestaande uit zes bevlogen vakdocenten. Er wordt zo veel mogelijk gewerkt volgens het doeltaal-voertaal-principe.

Werken bij Werenfridus

Tabor College Werenfridus is een school voor havo, atheneum en gymnasium. De school is gehuisvest in een modern schoolgebouw. Ons onderwijs bieden wij ook tweetalig aan. Op Werenfridus helpen we leerlingen om zich te ontwikkelen tot zelfbewuste, sociaal bewuste en wereldwijze mensen. We moedigen hen aan om zelfstandig de wereld te ontdekken vanuit een veilige en ambitieuze omgeving. Cognitieve en creatieve uitdaging zijn daarbij kenmerkend.

Goed onderwijs en alles wat daarbij komt kijken

Met zoveel verschillende leerlingen vinden we het belangrijk dat iedereen zich gezien voelt op school. Er is ondersteuning voor hoogbegaafde leerlingen, voor leerlingen met dyslexie en dyscalculie en voor leerlingen die graag iets extra's willen doen op school. Zo hebben we een Plus Programma voor leerlingen die hun lesprogramma willen verrijken, verbreden of versnellen. Het kan dus zomaar gebeuren dat u een vwo-leerling in de klas heeft die in vijf jaar het vwo-examen haalt, of een havo-leerling die in vier profielen examen doet.

Wat verwachten wij van u?

  • U bent tweedegraads bevoegd voor Duits of in de afrondende fase van deze opleiding.

Wat krijgt u van ons?

  • Beloning conform de CAO Voortgezet Onderwijs ; Inschaling in LB (min. 3301 euro - max. 5030 euro) . Uw salaris is afhankelijk van uw huidige ervaring en inschaling.
  • Overige secundaire arbeidsvoorwaarden , waaronder: 8% vakantietoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33%, een zeer ruim vakantieverlof bestaande uit de schoolvakanties, een individueel keuzebudget van jaarlijks 50 én 40 uur bij een fulltime dienstverband, cafetariaregeling, WKR-regeling, pensioenregeling bij het pensioenfonds ABP en reiskostenvergoeding.
  • Mogelijkheid tot het deelnemen aan een collectieve arbeidsongeschiktheids- en ziektekostenverzekering .
  • Optie tot deelname aan ons "Active Life" programma . Hierin wordt u begeleid door een professionele coach om uw doelen te behalen. Het sporten is twee keer in de week bij Sportcentrum Hoorn en samen met andere personeelsleden van het Tabor College.
  • Mogelijkheid tot het deelnemen aan activiteiten vanuit Tabor X-Tra! (vanuit alle drie de Tabor locaties). Recent was er bijvoorbeeld een schilder- en tekencursus en een padel workshop.
  • Een MacBook in bruikleen.

Tijdens de meivakantie (27 april tot en met 12 mei) is onze school gesloten. Vanaf maandag 13 mei nemen wij jouw sollicitatie weer in behandeling en zijn wij weer telefonisch bereikbaar voor extra informatie.

Tabor College bestaat uit drie locaties:

Over Tabor College

Tabor College is een scholengemeenschap met drie middelbare scholen in Hoorn: d'Ampte, Oscar Romero en Werenfridus. Maak kennis met onze organisatie.

Werken bij ons

Ben je op zoek naar een werkplek die bij je past en die ervoor zorgt dat je iedere dag met plezier naar je werk gaat?

Contact

Maelsonstraat 26, 1624 NP Hoorn
Route in Google Maps

E-mail:

Solliciteer

Docent Duits (2e gr.)

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDocent Duits
Indicatie salaris (min – max]5030 – 5030
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijtabor.nl/vacatures/docent-duits-2e-graads/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.