Medewerker Klantcontactcentrum Inburgering DUO 03-06-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Medewerker Klantcontactcentrum Inburgering DUO 03-06-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Medewerker Klantcontactcentrum Inburgering

Salaris €2734,- tot €3529,-

Locatie Groningen

Opleidingsniveau MBO

(Senior medewerker)

Telefoon:

Contact Solliciteer

Functieomschrijving

Dankbaar werk? Reken maar! Want als servicedesk-medewerker bij DUO in Groningen help je mensen bij hun inburgeringsproces. Het gaat hierbij over mensen die naar Nederland migreren vanwege onder andere werk, veiligheid en liefde. Jij beantwoordt telefonisch hun inburgeringsvragen en helpt hen daarmee snel deel te laten nemen aan de maatschappij. Zo zet je mensen in hun kracht.

Dit ga je doen
Jij gaat aan de slag in een unieke werkomgeving: het enige servicecentrum voor inburgeringsvragen in Nederland. Hier ligt de focus op dienstverlening en effectiviteit in plaats van targets. Want het doel van jou en je collega's is - in lijn met de Wet inburgering - om mensen snel te laten integreren in de maatschappij. Een mooie opgave waarbij je regelmatig inspeelt op nieuwe regelgeving en procedures. En waarvoor je schakelt met zowel mensen die inburgeren als taalscholen, de Immigratie- en Naturalisatiedienst en stichting Vluchtelingen Werk. Dit maakt jouw baan extra dynamisch.

Hoe kan ik me inschrijven bij een taalschool? Is het mogelijk om mijn inburgeringsexamen te verplaatsen? Wat kunnen mijn ouders doen om ook in te burgeren? Kun je me uitleggen waarom ik een brief van DUO ontvang over een boete? Voorbeelden van vragen die jij beantwoordt. Dit doe je vooral telefonisch. Je kunt daarbij inhoudelijk rekenen op ondersteuning van je backoffice-collega's en de informatie in de kennisbank.

Jij helpt mensen bij hun groei tijdens hun inburgeringsproces, onder anderen door ze te stimuleren om in het Nederlands te communiceren. Daarnaast staat ook jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling centraal. Zo begin je met een inwerktraject waarin je méér leert over DUO, inburgeringswetten, vraaganalyse en gesprekstechnieken. Een buddy helpt je hierbij op weg. Na een uitgebreid inwerk periode ben jij in staat om een concrete bijdrage te leveren aan het inburgeringsproces.

Functie-eisen

Jij gaat zowel service- als doelgericht te werk en helpt anderen graag vooruit. Je stelt je daarbij geduldig en meelevend op, maar kunt ook je grenzen aangeven. Ook communiceren gaat je goed af: je beheerst het Nederlands en spreekt en begrijpt Engels. Je denkt daarnaast in oplossingen, durft je uit te spreken en begeleidt anderen actiegericht. Verder heb je:

• Aantoonvaar mbo- werk- en denkniveau middels opleiding dan wel ruime ervaring.

Arbeidsvoorwaarden

 • Salaris

  €2734,- tot €3529,- bruto per maand

 • Dienstverband

  Tijdelijke aanstelling / Arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd met uitzicht op onbepaalde tijd

 • Uren per week

  Tot 32 uur per week

Naast het salaris ontvang je een individueel keuzebudget (IKB). Het IKB bestaat uit geld (16,37% van je bruto jaarsalaris) en tijd. Met het IKB maak jij de keuzes die bij jou passen en kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een deel van je maandinkomen te laten uitbetalen wanneer jij dat wenst. Ook kun je dit budget omzetten in verlof en andersom of besteden aan fiscaalvriendelijke doelen. De Rijksoverheid hecht sterk aan persoonlijke groei en loopbaanontwikkeling en biedt daarvoor tal van mogelijkheden. Tot de secundaire arbeidsvoorwaarden behoren onder meer verschillende studiefaciliteiten, bedrijfsfitness, volledige vergoeding van je ov-reiskosten woon-werkverkeer. Ook bieden we je de mogelijkheid om de voor jou belangrijke feestdagen te vieren zonder dat je daar een vrije dag voor hoeft op te nemen. Hemelvaartsdag en/of 2e pinksterdag kun je bijvoorbeeld inruilen voor een andere feestdag. Hierover maak je afspraken met je leidinggevende.

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2353
Indicatie salaris (min – max]2734 – 3529
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://diplomaregister.nl/organisatie/werken-bij-duo/vacatures/medewerker-klantcontactcentrum-inburgering-duo240124.jsp

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.