Opleidingen - Docent NT2 Gilde Opleidingen 18-03-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Opleidingen – Docent NT2 Gilde Opleidingen 18-03-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Werken bij ons

Het mbo

Werken bij ons

Onze cultuur

Waar we voor staan en wat wij als werkgever belangrijk vinden

Wat we jou bieden

Arbeidsvoorwaarden en alle andere voordelen van werken bij Gilde Opleidingen

Het mbo

  • Werken bij ons

  • Het mbo

  • Onze verhalen

Meerdere locaties , Limburg , Nederland € 3.431 - € 5.078 per maand Gilde Educatie activiteiten

Vacature details Solliciteren

Functieomschrijving

Heb jij liefde voor de Nederlandse taal en wil je deze liefde voor het vak graag overbrengen aan onze deelnemers? Wil jij jouw steentje bijdragen aan de ontwikkeling van anderstaligen en niet- en laaggeletterden zodat ze beter kunnen participeren in onze samenleving? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken binnen Gilde Educatie!


Wat ga je doen als Docent NT2?
Je verzorgt Nederlandse les aan diverse doelgroepen op verschillende niveaus. Voor de standaardtrajecten zijn lesplannen ontwikkeld die gevolgd dienen te worden. Voor maatwerktrajecten ontwikkelen we zelf lesplannen. Je draagt zorg voor tijdige en correctie registratie van gegevens van deelnemers, zoals de presentie, voortgang en resultaten. Je wordt mentor van één of meerdere groepen. Als mentor ben je het eerste aanspreekpunt voor deelnemers, maar ook voor andere collega's die lesgeven aan de groep. Daarnaast ben je begeleider en bewaker van het leerproces, voer je individuele gesprekken met deelnemers en ben je verantwoordelijk voor les overstijgende administratieve processen van de groep. Je neemt deel aan diverse vormen van overleg, werkgroepen en scholing om in ontwikkeling te blijven en een bijdrage te kunnen leveren aan innovatie op diverse gebieden.


Vereisten

Wij zoeken een enthousiaste en flexibele teamspeler die van aanpakken weet en die er energie van krijgt om het beste in iedere deelnemer naar boven te halen. Je bent innovatief ingesteld en kunt klantgericht denken en handelen. Het is een harde eis om een tweedegraads onderwijsbevoegdheid/PABO + NT2 certificering te hebben of op dit moment met een gecertificeerde NT-opleiding2 bezig te zijn. Het is een grote pré als je in het bezit bent van eigen vervoer en een rijbewijs, aangezien Gilde Educatie op meerdere locaties zit.


En verder beschik je over een:

  • Flexibele en stressbestendige houding;
  • Positieve, open en lerende instelling;
  • Zelfstandige houding maar kun je ook goed in teamverband werken;
  • Enthousiaste houding om te werken met asielmigranten en gezinsmigranten.

Wij zijn Gilde Educatie
Gilde educatie geeft cursussen met name op het gebied van taal, maar ook van digitale vaardigheden, studie- en werknemersvaardigheden. Wij richten ons op anderstaligen en laaggeletterde Nederlands, zodat ze beter kunnen participeren in onze samenleving. Er is een breed aanbod Nederlandse taallessen van niveau alfabetisering t/m niveau B2/2F, maar de verwerving van basisvaardigheden staat centraal. Gilde Educatie is al vanaf de jarig tachtig actief. Voorheen als afdeling binnen ROC Gilde Opleidingen en sinds 2017 als een zelfstandige BV, gelieerd aan ROC Gilde Opleidingen. De organisatie bestaat uit twee verzorgingsgebieden: de regio Noord- en de regio Midden-Limburg. De regio Noord-Limburg heeft locaties in Venlo, Horst aan de Maas, Venray en Peel en Maas. De regio Midden-Limburg heeft één grote (hoofd)locatie in Roermond, een middelgrote locatie in Weert. Daarnaast worden ook trajecten binnen diverse bedrijven verzorgd.

Ons aanbod


Het betreft een functie voor 0,4 - 0,8 FTE en we bieden jou in eerste instantie een contract voor een jaar met uitzicht op verlenging. Het salaris is ingedeeld in schaal LB van de cao-mbo, minimaal €3431,- tot maximaal €5078,- bruto fulltime per maand. Dit wordt aangevuld met 8% vakantietoeslag en een winstdeling van maximaal 8,33%. Om ervoor te zorgen dat jij je werk zo optimaal mogelijk kunt uitvoeren krijg je bij deze functie een laptop en telefoon voor zakelijk gebruik.

Dan kun je contact opnemen met , , Noord-Limburg, via telefoonnummer .

Reageer!
Ben jij de juiste kandidaat voor deze baan? Dan maken we graag kennis met je! We nodigen je van harte uit om je motivatiebrief en je cv te sturen via de Actieknop Solliciteren.

Meerdere locaties , Limburg , Nederland

€ 3.431 - € 5.078 per maand

Gilde Educatie activiteiten

Solliciteren

of

Vertel iets over jezelf

We hebben nog wat vragen voor je

Vacature eisen

onbekend

 

Functietitel2353
Indicatie salaris (min – max]3431 – 5078
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOnderwijs/Opleiding
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijgildeopleidingen.nl/o/docent-nt2-meerdere-locaties

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.