Dynamics 365 CRM Developer Axelio 06-04-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Dynamics 365 CRM Developer Axelio 06-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Dynamics 365 CRM Developer

Medior | Groningen | €3.500 - €4.500

Jij bent de technische kracht achter het aanpassen en optimaliseren van Dynamics 365-software om aan de specifieke behoeften van onze klanten te voldoen. Je werkt aan integraties, optimaliseert de applicatie en draagt bij aan technische oplossingen binnen het team. Je komt te werken in een informele sfeer met een team dat gericht is op succesvolle CRM-projecten. Solliciteer en breng jouw technische innovatiekracht naar BEND, waar we samen streven naar het bouwen van klantgerichte CRM-oplossingen!

Dit ga je doen als Dynamics 365 CRM Developer

Als Dynamics 365 CRM Developer bij BEND ben jij verantwoordelijk voor het technische hart van Dynamics 365.

Je werkzaamheden zijn:

 • Ontwikkelen en aanpassen van software: Actief werken aan het ontwikkelen en aanpassen van Dynamics 365-software om te voldoen aan de specifieke behoeften en vereisten van onze klanten.
 • Technische optimalisatie: Constant werken aan technische optimalisatie waaronder het verbeteren van integraties met andere systemen en het finetunen van de applicatie voor maximale efficiëntie.
 • Samenwerking met het team: In nauwe samenwerking met het team bijdragen aan het ontwerp en de implementatie van technische oplossingen die bijdragen aan het succes van CRM-projecten.
 • Innovatie implementeren: Innovatieve technologieën toepassen om continue verbeteringen en nieuwe functionaliteiten te realiseren binnen Dynamics 365.
 • Bijdragen aan technische expertise: Actief bijdragen aan de technische expertise van het team waarbij je kennis deelt en groeit binnen een ondersteunende omgeving.

Bij BEND krijg je de vrijheid om innovatieve technologieën toe te passen en werk je in een informele sfeer met een team dat gericht is op het succes. Jouw diepgaande technische kennis en aanpassingsvermogen zijn van onschatbare waarde voor het vormgeven van de toekomst van CRM-software.

Collega's over BEND

Over BEND

Werken bij BEND betekent werken aan uitdagende projecten en voor mooie klanten waar je echt impact kan maken. Samen met een team van professionele collega's maak jij dagelijks het verschil.

Bert

Doen waar je goed in bent.

Sandra

Ik krijg alle vrijheid om zelf mijn werk in te delen.

Dit verwachten we van jou

 • Ervaring als Dynamics 365 CRM Developer: Je hebt bewezen ervaring als Dynamics 365 CRM Developer.
 • Uitgebreide kennis van Dynamics 365/Power Platform: Je beschikt over diepgaande kennis van het Dynamics 365/Power Platform.
 • Aanpassingsvermogen en optimalisatie: Je hebt ervaring met het aanpassen en optimaliseren van CRM-software.
 • Analytisch denkvermogen en probleemoplossende vaardigheden: Je beschikt over sterk analytisch denkvermogen en hebt het vermogen om problemen effectief op te lossen.
 • Communicatieve vaardigheden en teamgerichtheid: Je bent communicatief vaardig en presteert goed in teamverband.
 • Innovatie en technische expertise: Je bent enthousiast over innovatie, past graag nieuwe technologieën toe en draagt bij aan de technische expertise van het team.

We verwachten niet alleen dat je aan deze technische vereisten voldoet, maar ook dat je een passie hebt voor het vormgeven van de toekomst van CRM-software.

Dit mag je van ons verwachten

Flexibel werken

We faciliteren je in een werkplek waar je altijd en overal kan werken. Thuis, op kantoor of bij één van de andere bedrijven van Axelio. Zo voel je je overal thuis.

Werk & Privé

Bij BEND krijg je 28 vakantiedagen en heb je de mogelijkheid om 5 dagen bij te kopen maar ook om 5 dagen te verkopen. Flexibiliteit die past bij jouw situatie.

Win as a team

Bij BEND is werken meer dan jouw functie goed uitoefenen. Daarom lunchen we samen, organiseren we regelmatig leuke uitjes en zijn de vrijdagmiddagen nooit saai!

Over BEND

Wij zijn een betrokken en nuchtere dienstverlener in CRM-software. Wij helpen onze klanten om hun marketing inspanningen, verkoopproces en relatiebeheer te stroomlijnen en te optimaliseren. Onze werkwijze is 'to the point'. Met een praktijkgerichte focus stellen wij onze klanten in staat om maximale klanttevredenheid te verenigen met een efficiënte en optimale aanpak.

Je komt bij ons terecht in een informele sfeer, waar in een hecht team gewerkt wordt aan de successen van onze klanten. Plezier staat hierbij voor ons op nummer één. En dat plezier, dat hebben we zeker. Hieruit ontstaat de gedrevenheid om ons constant door te blijven ontwikkelen. Niet alleen om de bestaande kennis op peil te houden, maar ook continu uit te breiden.

Als onderdeel van Axelio profiteer je van alle kansen die het werken bij een groep biedt.

Binnen één werkdag nemen we contact met je op.

Neem contact op!

Ontdek jouw carrièrekansen bij BEND! Jouw talent en enthousiasme zijn meer dan welkom.

Email Tel

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelDynamics Crm Developer
Indicatie salaris (min – max]3500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheOverig
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.axelio.eu/vacatures/dynamics-365-crm-developer-bend

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.