Elektronica-inbouwspecialist Business4cars 10-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Elektronica-inbouwspecialist Business4cars 10-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

WhatsApp


Vacature: Elektronica-inbouwspecialist regio Noord - Nederland.

Wil je deel uitmaken van een dynamisch team dat elke dag voertuigen transformeert met hoogwaardige accessoires en het geven van een uitmuntende service? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Over ons:
Wij zijn een toonaangevende leverancier en montagepartner van automotive accessoires. Onze missie is om voertuigen te verfraaien en te verbeteren met onze kwalitatieve en stijlvolle producten. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van een uitstekende ervaring en een vlekkeloze service. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem.


Wat ga je doen:

Als ervaren vakman of vakvrouw met bewezen werkervaring ben je verantwoordelijk voor een breed scala aan elektrotechnische werkzaamheden. In de rol van elektronica-inbouwspecialist is het essentieel dat je ervaring hebt binnen de automotive sector en een goed inzicht hebt in techniek.

In deze fulltime functie als elektronica-inbouwspecialist ga je dagelijks op pad met je eigen bedrijfsauto. Je bezoekt één of meerdere klanten per dag, wat betekent dat je werkzaamheden op locatie in Nederland zullen plaatsvinden. Dagelijks ontvang je opdrachten via de planning, die je digitaal op je tablet ontvangt. Daarnaast omvatten je taken en verantwoordelijkheden onder andere:

 • Installatie van comfortsystemen, hulpsystemen, beveiligingssystemen en maatwerkoplossingen om de functionaliteit en het gemak van voertuigen te verbeteren.
 • Plaatsen van blackboxen en track & trace-systemen in verschillende soorten voertuigen, waardoor het mogelijk wordt om de locatie en prestaties van voertuigen te volgen en te beheren.
 • Monteren van communicatiemiddelen zoals , navigatiesystemen en entertainmentapparatuur om de connectiviteit en communicatie in voertuigen te verbeteren.
 • Uitvoeren van aanpassingen aan ingebouwde apparatuur in diverse voertuigen om te voldoen aan specifieke eisen of om de prestaties te optimaliseren.
 • Deze taken vereisen een combinatie van technische vaardigheden, nauwkeurigheid en aandacht voor detail om hoogwaardige resultaten te garanderen en te voldoen aan de behoeften en verwachtingen van klanten.

Wie ben jij:

 • Je hebt aantoonbare ervaring als elektronica-inbouwspecialist.
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.
 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week.
 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau.
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken.
 • Je bent flexibel inzetbaar op verschillende locaties in Nederland.

 • Een salaris dat overeenkomt met je ervaring en kwalificaties.
 • Een stabiele werkweek van maandag tot en met vrijdag, waardoor je een goede balans kunt vinden tussen werk en privé.
 • De mogelijkheid om deel uit te maken van ons team met een tijdelijk contract, met het vooruitzicht op een vast dienstverband
 • Een compleet pakket van arbeidsvoorwaarden, inclusief een bedrijfswagen, eigen gereedschap, een iPad en telefoon van de zaak.
 • Een positieve en ondersteunende werkomgeving binnen een gezonde en groeiende organisatie.

Interesse? Solliciteer direct door je CV en een beknopte motivatiebrief te sturen naar .


Business4Cars


Leemansweg 104
6827 BX Arnhem

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelElektromonteur
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)40 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAutomotive
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://business4cars.nl/nl-nl/nieuws/vacature-elektronica-inbouwspecialist-regio-noord-oost-nederland

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.