HR Business Partner Xenos 17-04-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. HR Business Partner Xenos 17-04-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

HR Business Partner Xenos 18-04-2024

 • Locatie: Groningen

 1. HR Business Partner Xenos 18-04-2024

Werken in Delfzijl

Introductie vacature

Werken en Leren Over Xenos

HR Business Partner regio Noord Oost Nederland

Schutweg 8 - Waalwijk

Servicekantoor

HRM

36 - 40 uur

HR Business Partner regio Noord Oost Nederland

Schutweg 8 - Waalwijk

HRM

Servicekantoor

36 - 40 uur

Wat zeg je wanneer iemand vraagt wat je precies doet?

"Als HR Business Partner ben ik sparringpartner van de Regiomanagers als het gaat om HR-gerelateerde onderwerpen. Ik ben medeverantwoordelijk voor de personeelsbezetting in de winkels en de kwaliteit van de winkelteams. Ik neem actief deel aan de business en kan hierdoor goed adviseren. Ik draag bij aan een werkklimaat waarin collega's zich optimaal kunnen ontwikkelen. Ik heb veel contact met de Winkelmanagers over alle HR-gerelateerde onderwerpen. Hierdoor ben ik een gedeelte van mijn tijd in de winkels van Xenos te vinden. Ik voer daar, vaak samen met de Regiomanager, gesprekken met de Winkelmanagers en Verkoopmedewerkers. Op het Servicekantoor in Waalwijk ben ik ook regelmatig te vinden voor overleggen en projecten waar ik in werk. Mijn werk bestaat voornamelijk uit luisteren, vragen en (gevraagd en ongevraagd) adviseren. Ik werk zowel met collega's uit de winkels, de Regiomanagers en met collega's op het Servicekantoor. Je kan je voorstellen... geen dag is hetzelfde."

In het kort

 • bijdragen aan het HR-beleid van Xenos met eigen projecten en deelname aan projecten
 • faciliteren en begeleiden van veranderingsprocessen
 • ondersteunen van leidinggevenden bij het opstellen en bijsturen van formatieplannen
 • mede verantwoordelijk voor de werving & selectie van Winkelmanagers
 • adviseren en ondersteunen van leidinggevenden bij ziekteverzuimbegeleiding en het voorkomen van verzuim
 • adviseren van leidinggevenden over o.a. arbeidsvoorwaarden, arbo en opleidingsmogelijkheden
 • afhandelen van praktische en administratieve zaken waaronder personele mutaties en controles hierop
 • inventariseren en analyseren van personeelsgegevens en HR-kengetallen en hierop bijsturen
 • uitwisselen van kennis met vakgenoten en bijdragen aan kennisoverdracht binnen Xenos

Jouw werkomgeving
Xenos is een van de verrassendste winkels van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos 'vreemd'. Alles wat je in onze winkel vindt, is dus net even anders. Stuk voor stuk bijzondere artikelen met een verhaal. We brengen ze voor je mee uit alle windstreken. Soms zijn ze 'n tikkeltje gek, dan weer heel avontuurlijk, of lekker. Maar altijd ongewoon leuk!

Met meer dan 150 winkels in Nederland is Xenos sinds 1973 een van de succesvolle winkelformules in Nederland. Verwacht binnen Xenos geen gespreid bedje. Veel moet nog worden ontwikkeld en geïmplementeerd. Vind je het leuk om hier een rol in te spelen en zoek je uitdaging, dynamiek en een organisatie in beweging: dan is er wellicht een match!

Wij vragen
Wij zoeken een flexibele, proactieve en resultaatgerichte HR-professional voor onze winkels in de regio Noord-Oost Nederland, waaronder Deventer, Enschede, Groningen en Leeuwarden. Je bent analytisch, werkt gestructureerd en staat open voor verandering. Je bent energiek, oplossingsgericht en hebt een goede mate van assertiviteit. Je werkt zelfstandig maar ook samen met anderen, je hebt een duidelijke koers, bent kritisch en een goede coach. Je bent nieuwsgierig en pragmatisch en altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in ons vakgebied. Je hebt minimaal een relevante HBO-opleiding afgerond met 3 tot 5 jaar werkervaring als allround HR Business Partner in de retail. Je bent gewend aan een mobiele functie en hebt ervaring met veranderingstrajecten.

Wij bieden
Xenos biedt je een functie waarin je jouw kwaliteiten direct in kunt inzetten. Wil jij graag onderdeel zijn van een energiek en enthousiast team binnen een organisatie die volop in beweging is? Dat bieden wij!

Ook bieden wij:

 • Afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte voor eigen initiatief
 • Dynamische organisatie met een open en informele bedrijfscultuur en een sterke teamgeest
 • Goed salaris en secundaire voorwaarden (leaseauto, laptop, mobiele telefoon)
 • Veel vrijheid voor persoonlijke ontwikkeling
Functietitel Hr Business Partner Indicatie salaris (min - max] onbekend - onbekend Opleidingsniveau HBO Aantal uren (min - max) 36 - 40 Type contract Vast Branche Handel/Groothandel Locatie Groningen, Groningen,Nederland Soliciteer direct https://www.werkenbijxenos.nl/vacatures/hr-business-partner-regio-noord-oost-nederland-waalwijk-10858

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Business Partner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheHandel/Groothandel
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://nieuwsuitdelfzijl.nl/hr-business-partner-xenos-18-04-2024/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.