HR-Professional Leren Sociale Verzekeringsbank 05-06-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. HR-Professional Leren Sociale Verzekeringsbank 05-06-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Werken bij De Sociale VerzekeringsbankWerken bij De Sociale Verzekeringsbank

Meewerkstage HRM

 • Arbeidsduur: 32 uur
 • Salaris: 674,10
 • Opleidingsniveau: hbo
 • Locatie: Groningen

Ben jij een derdejaars hbo-student HRM en wil jij jouw toegevoegde waarde als HR-professional leren kennen? Doe dan jouw meewerkstage bij de Sociale Verzekeringsbank, waar je werkt op een professionele HR-afdeling én wordt begeleid & gecoacht door ervaren HR-collega's.

3 redenen waarom dit jouw baan is

 • Omdat je jouw theoretische kennis in de echte beroepspraktijk kunt gaan toepassen;
 • Omdat je begeleiding en coaching krijgt van een ervaren HR-professional;
 • Omdat je jouw talenten verder kunt ontwikkelen bij de ' Beste Overheidsorganisatie van het Jaar 2020 '.

Jij doet het

Je loopt stage binnen het team HR Advies Dienstverlening onder begeleiding van een (of twee) van onze HR Business Partners. Dit doe je binnen onze vestigingen op locatie Groningen en Deventer. Je bent (minimaal) één dag in de week fysiek op beide locaties aanwezig waarbij je de kans krijgt om waardevolle praktijkervaring op te doen in de dagelijkse HR-verantwoordelijkheden en/of HR-projecten. Ook sluit je samen met jouw stagebegeleider aan bij de MT-vergaderingen van beide locaties en neem je deel aan de maandelijkse HR-bijeenkomst/samenwerkdag op onze vestiging in Utrecht.

Een dag als HR-stagiair ziet er bijvoorbeeld als volgt uit:

 • Vandaag zit je op onze locatie in Deventer. Je komt aanlopen en ziet meteen de prachtige begane grond van onze locatie. De facilitair medewerkers bemensen de receptie en groeten je vriendelijk. Daarachter vind je onze kleine kantine en hier is Titiana alweer druk bezig om alle lekkere lunchgerechten voor te bereiden. Je dag kan beginnen!
 • Je bent nog niet binnen of je komt collega Wendy tegen, ze heeft direct een vraag aan je: of jij wellicht weet wanneer een nieuwe collega op de HR-afdeling gaat starten.
 • Je eerste meeting heb je achter de rug, een leerzame afspraak voor jou. Je bespreekt de meeting met de HR-Businesspartner nog even na.
 • Daarna heb je een overleg met de locatiemanager en de beide HR-Businesspartners. Dit is een informeel overleg.
 • Tussen de middag ga je een rondje lopen door het mooie Deventer of sluit je aan bij collega's die hun lunch nuttigen in de kantine op de begane grond.
 • In de middag heb je wat uitzoekwerk te doen in alle systemen. Je sluit af met het tweewekelijkse HR-overleg met alle HR-Businesspartners uit het land.

Jij bent het

Je bent een derdejaars HRM-student die niet kan wachten om jouw kennis toe te gaan passen in de beroepspraktijk. Je bent beschikbaar vanaf september 2024 voor minimaal 32 uur, en bent bereid om, naast thuiswerken, naar onze locaties in Groningen, Deventer en Utrecht af te reizen. Je brengt enthousiasme, leergierigheid én een nieuwsgierige blik met je mee.

Welke kansen bieden wij jou

 • Een meewerkstage voor de duur van 10 maanden (van september 2024 tot en met juni 2025);
 • Een uitdagende en leerzame stage binnen een professioneel HR-team;
 • Begeleiding en coaching door ervaren HR-professionals;
 • De mogelijkheid om je theoretische kennis in de praktijk toe te passen;
 • Een stagevergoeding van bruto € 674,10 per maand (op basis van 36 uur);
 • En, niet te vergeten: een inspirerende maar vooral ook gezellige werkomgeving.

Jouw werkomgeving

Van kinderbijslag tot AOW-pensioen: wij betalen namens de overheid de volksverzekeringen uit. Elk jaar gaat het om 60 miljard euro die we overmaken aan zo'n 5,7 miljoen klanten. Op tijd, eerlijk en efficiënt.

Vanaf 11 locaties maken we ons sterk voor de beste dienstverlening aan onze klanten. Dit doen we met zo'n 4.000 betrokken en kundige collega's. De teams vullen elkaar aan en maken zo samen het verschil. Een baan bij de SVB biedt kansen voor denkers en doeners met initiatief.

Jouw werkplek is in Deventer en Groningen, dicht bij het station en centrum. Je versterkt het team HR Advies Dienstverlening.

Thuis werken of op kantoor? Bij de SVB noemen we dit 'Bewust Werken'. Dit gaat verder dan alleen een afweging maken tussen werken op kantoor of thuis (hybride). Met Bewust Werken maak je in overleg met je team en leidinggevende een professionele en bewuste afweging over hoe, waar, wanneer, met wie en met welke middelen jij jouw resultaten optimaal kunt behalen, zowel kwalitatief als kwantitatief. Hierin staat niet alleen het klantbelang voorop maar worden ook de belangen van onze organisatie, de teams en de medewerkers meegewogen. Er is geen dicht getimmerd plan, maar we willen Bewust Werken realiseren door te experimenteren en te leren.

Wil je eerst nog meer informatie? Met jouw inhoudelijke vragen over de meewerkstage en het team kan je terecht bij Wim Haan, HR-Businesspartner, via . Désirée Heiloo, , beantwoordt via al jouw vragen over de sollicitatieprocedure.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelHr Business Partner
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheOverheid/Non-profit
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbijdesvb.nl/vacature/meewerkstage-hrm-1085305/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.