Projectleider Supply Value 18-05-2024

  1. Vacatures Uithuizermeeden
  2. Projectleider Supply Value 18-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Supply Value

      • Project & Change Management

Functie omschrijving

Jouw opdracht; Binnen de pijler 'ketengericht werken' stimuleer je de organisatie om continu bezig te zijn met het verbeteren van onze dienstverlening. Als Projectleider ga je in gesprek met medewerkers die een eigen rol en taak hebben binnen een keten. Ook begeleid je terugkerende sessies waarin collega's uit de ketens hun werk en de onderlinge samenwerking bespreken. Als Projectleider help je deze ketenregieteams om verbeterpunten te identificeren en deze gezamenlijk op te pakken. Je kunt problemen uitkleden tot kleine(re), concrete verbeterstappen. Zo zet jij als Projectleider ketengericht werken op de kaart bij de hele organisatie. De andere drie pijlers zijn:

- Managementontwikkeling;

- Datagedreven werken; fvg

- Versterken klantcontact.

Organisatorische context en cultuur

Wij zijn de Rijksinspectie Digitale Infrastructuur (RDI). Wij staan voor een veilig verbonden Nederland.

Cyberveiligheid, digitaal veilige apparatuur, kunstmatige intelligentie, 5G, energietransitie, digitale weerbaarheid en frequentiemanagement zijn de grote thema's van vandaag en morgen. Bij de Rijksinspectie Digitale Infrastuctuur (na 1 januari 2023 de nieuwe naam van Agentschap Telecom) voeren wij de wet- en regelgeving op deze - en nog veel meer - gebieden uit. En we houden er toezicht op dat iedereen zich aan de regels, eisen en voorwaarden houdt.

Wij doen dit met ruim 400 enthousiaste collega's vanuit onze kernwaarden: maatschappelijke verantwoordelijkheid, gedeelde visie, samenwerking, verantwoordelijkheid nemen en professionaliteit. Bij de RDI hechten we waarde aan een inclusieve organisatiecultuur, waarin alle medewerkers zichzelf kunnen zijn, zich vrij voelen om hun mening te geven, zich gewaardeerd en gerespecteerd voelen.

De Rijkinspectie Digitale Infrastructuur is onderdeel van het ministerie van Economische Zaken en Klimaat en omvat vijf directies:

• Infrastructuur

• Apparatuur

• Digitale Weerbaarheid

• Bestuur, Juridische Zaken en Communicatie

• Mens en Middelen

Functie eisen

EISEN

Werkervaring en -denkniveau

- Ervaring met het verbeteren van ketenprocessen bij een overheidsorganisatie

- Ervaring met procesanalyse

- Ervaring met faciliteren en stimuleren van ketenregie-teams

- Kennis en ervaring met lean en agile werken

- Aantoonbare resultaten op het gebied van procesverbetering

- Aantoonbaar succesvol in het leiden van een team

Opleiding en kennis

- Bedrijfskunde, verandermanagement HBO/WO

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerandermanager
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)32 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheAdvies/Consultancy
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.supplyvalue.nl/interim-opdrachten-otys/deelprojectleider-min-ezk-rdi-mens-en-middelen-32-36-uur-4-maanden-groningen-ZkSbloSdzPum-ubv/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.