Technisch Specialist Rundvee The Schippers Group 26-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Technisch Specialist Rundvee The Schippers Group 26-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Technisch Specialist Rundvee

Bouw jij als Technisch Specialist Rundvee mee aan een gezondere toekomst voor onze koeien?

Wist je dat goede hygiëne het leven van een koe met wel één jaar kan verlengen? Velen zijn zich niet bewust van deze impact, en daar liggen onze kansen. Als Technisch Specialist Rundvee ben jij de sleutel tot een langer, gezonder leven voor melkkoeien in Groningen. Je wordt een essentiële schakel in het proces van hygiënemanagement op boerderijen in deze regio.

Technisch specialist rundvee

The Schippers Group

"Zonder antibiotica", daar maken wij ons met zo'n 500 collega's wereldwijd sterk voor in de agrarische sector. Samen met onze klanten zetten we namelijk alles op alles om met hygiënemanagement juist te voorkomen dat dieren ziek worden. We zijn actief in meer dan 40 landen en hebben kantoren in 12 van deze landen. Je vindt ons spiksplinternieuwe hoofdkantoor in Hapert (pal naast de A67, op 15 min. van Eindhoven). Hier vind je o.a. squashbanen, een bedrijfsrestaurant, een experience center en zelfs een eigen café. Niet gek toch? We zijn ervan overtuigd dat we met onze visie en producten dé toekomst van onze sector in handen hebben. We zijn ambitieuzer dan ooit en stellen alles in het werk om onze klanten nog beter van dienst te zijn. En dat doen we natuurlijk graag met collega's die goed bij ons passen!

Wat ga je doen?

 • Technische expertise: je bent een autoriteit op het gebied van rundvee en hygiënemanagement, en je deelt deze kennis graag met klanten.
 • Klantrelatie opbouwen: je bouwt sterke en duurzame relaties op met melkveehouders in Groningen.
 • Hygiëneoptimalisatie: je beoordeelt de huidige hygiëneomstandigheden op boerderijen en biedt deskundig advies op maat.
 • Oplossingen implementeren: je werkt nauw samen met klanten om innovatieve hygiëneoplossingen te implementeren en hun bedrijfsvoering te verbeteren.
 • Onderzoek en ontwikkeling: je blijft op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de rundvee- en hygiënesector en draagt bij aan het verbeteren van ons aanbod.

Wat vragen wij?

 • Kennis van de rundveehouderij: je hebt uitgebreide kennis van de rundveesector, inclusief ervaring in klauwverzorging, reiniging en desinfectie, en biosecurity.
 • Communicatieve vaardigheden: je bent in staat om complexe technische concepten op een begrijpelijke manier over te brengen aan klanten.
 • Zelfstandigheid en teamspirit: je bent zelfstandig, maar je zoekt op de juiste momenten samenwerking met collega's.
 • Passie voor hygiëne: je hebt een diepgaande interesse in hygiëne en begrijpt hoe het de gezondheid en productiviteit van melkkoeien beïnvloedt.
 • Klantgericht: je streeft naar het succes van klanten en zet je in om hun doelen te bereiken.

Wat bieden wij?

 • Uitdagende en autonome functie: de rol van Technisch Specialist Rundvee is dynamisch en biedt veel verantwoordelijkheid.
 • Groei- en ontwikkelingskansen: wij ondersteunen jouw professionele groei in een internationale werkomgeving.
 • Competitief salaris en bonussen: een salaris tussen €2.500,- en €4.500,- per maand, aangevuld met een aantrekkelijke bonusregeling van 20% van het jaarsalaris.
 • Inspirerende werkomgeving: ons moderne hoofdkantoor biedt een uitstekende plek om te werken en te groeien.
 • Kans op impact: je draagt bij aan een gezondere toekomst voor melkkoeien in Groningen en verder.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBusiness Consultant
Indicatie salaris (min – max]2500 – 4500
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheMode/Textiel/Cosmetica
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.theschippersgroup.com/vacature/technisch-specialist-rundvee/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.