Planner Openbare Ruimte Gemeente Het Hogeland 18-01-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Planner Openbare Ruimte Gemeente Het Hogeland 18-01-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Planner openbare ruimte

Waarom hebben we jou nodig?

Als gemeente hebben we tal van werkzaamheden waar we verantwoordelijk voor zijn. Je kunt hierbij denken aan onderhoud van wegen, de waterketen, het groen en de openbare verlichting. We hebben jou nodig om onze capaciteit zo goed mogelijk in te zetten op deze werkzaamheden zodat we onze maatschappelijke taak succesvol uit blijven oefenen.

Welkom in ons team!

Bij ons kom je te werken in een gemotiveerd team. Iedereen heeft zijn eigen specialisatie op civiel- cultuurtechnisch vlak. We werken nauw samen en doen het samen voor onze omgeving. Een brede integrale blik zit in ons DNA. Bij ons heb je daadwerkelijk invloed op hoe het er buiten uitziet, hoe onze unieke ruimte wordt beleefd en hoe dat van toegevoegde waarde is voor onze inwoners. Er is veel ruimte om je persoonlijk en inhoudelijk te ontwikkelen. Wij stimuleren elkaar om het beste uit onszelf te halen.

Wat ga je doen?

Jij bent één van de collega's waar het team op draait. Dat maakt het werk leuk, want je staat op het kruispunt waar de verschillende disciplines en rollen bij elkaar komen. Daarnaast is het een nieuwe functie voor ons, binnen de kaders kun jij de invulling ontwikkelen!

 • Veel van ons werk is planbaar. Door dit optimaal te doen breng je rust in het team en vergroot je de effectiviteit en efficiëntie. Jij bent de spil. Je ziet onderlinge verbanden tussen bijvoorbeeld onderhoudsprogramma's en de gemeentelijke begrotingscyclus.
 • Integraliteit is de kern. Wij werken aan eigen projecten (voornamelijk onderhoud in de openbare ruimte) maar het geheel is veel breder. Denk aan de energie transitie, sloop- nieuwbouw vanwege aardbevingen en duurzame mobiliteit. Jij helpt in de onderlinge samenhang én het inzetten van de juiste mensen op de juiste plaats (kwaliteit en kwantiteit).
 • Een groot deel van het civiele onderhoud is gevat in een innovatief langlopend contract met een aannemer. We staan daarin voor samenwerking om elkaars kennis en kracht zo goed mogelijk in te zetten. Binnen het contractmanagement omarmen wij het IPM model. Jij bent de regisseur en draagt zorg voor integrale projectbeheersing.

Wat neem jij mee?

Je bent een enthousiaste collega die zin heeft in bijzonder werk in een gemotiveerd team! Je zoekt makkelijk mensen op in de samenwerking en in je communicatie ben je helder. Je kijkt over grenzen van werk heen. Je weet wat het belang is van een goede planning. Je krijgt energie van doelen halen in je werk. Je hebt affiniteit met de wereld van civiele techniek. Project- en procesmatig werken écht omarmen zorgt voor een kwaliteitsverbetering. Jij bent sterk in het 'in proces' zetten van de verschillende klussen en hebt een neus voor het optimaliseren van de werkprocessen. Verder:

 • Je hebt een HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt ervaring in het plannen en coördineren van werkzaamheden.
 • Je hebt civiel- en cultuurtechnische basiskennis.
 • Je staat stevig in je schoenen.

Wat wij jou bieden:

Een hele leuke baan in een mooie gemeente! Je krijgt veel ruimte: ruimte voor je eigen initiatief en ontwikkeling, maar ook om je werk zo in te delen zoals bij jou past. Verder:

 • Je krijgt een arbeidsovereenkomst van maximaal 36 uren per week. Werk je liever wat minder? We kijken wat het beste bij jou past.
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar. Na dit jaar gaan we samen kijken of het jou en ons bevalt met het oog op een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd.
 • Een bruto voltijd salaris tussen de € 3.317,- en € 4.752,- (schaal 9), HR21 indeling beleidsuitvoering II. In 2024 ontvang je nog een extra salarisverhoging als gevolg van een nieuwe cao.
 • Bovenop jouw salaris ontvang je een flexibel arbeidsvoorwaardenbudget van 17,05%;
 • Bovenop het wettelijke verlof ontvang je ook bovenwettelijk verlof. Zo kun je eens wat vaker een dag vrij nemen of lange vakantie houden.
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken met de middelen die je daarvoor nodig hebt. Je kunt ook in het gemeentehuis in Uithuizen of Winsum werken.

We hopen dat we jouw interesse hebben gewekt en kijken uit naar jouw reactie. Wil je eerst meer van ons weten door eens mee te lopen, een kop koffie te drinken met het team of met de teamleider? Je kunt dan gerust even bellen of een WhatsApp sturen naar , , via telefoonnummer .

We ontvangen graag jouw korte motivatie en cv. Je kunt reageren tot en met 4 februari. Na deze datum laten we je weten of je wordt uitgenodigd voor een sollicitatiegesprek. Dit hebben we gepland op 12 februari.

Sluitingsdatum

04-02-2024

Locatie

Uithuizen

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelToezichthouder Civiele Techniek
Indicatie salaris (min – max]3317 – 4752
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheOverig
LocatieUithuizen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://hethogeland.nl/bestuur-en-organisatie/vacatures/vacature/3290899-nl

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.