Senior OPS Engineer Yellow Friday 01-06-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Senior OPS Engineer Yellow Friday 01-06-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Senior OPS Engineer - DUO

Info

Functie

Senior OPS Engineer - DUO

Locatie

Groningen

Uren per week

36 uren per week

15:30

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.

Rolomschrijving en taakafspraken

Opdrachtomschrijving
Let erop dat u voordat u een kandidaat aanbiedt de Aanbiedingsrichtlijnen doorneemt, gebruik maakt van het "standaard reactie formaat" (downloadbaar tijdens aanbiedingsprocedure) en dat het aangeboden CV een Word-document is van maximaal 5 A4.
De aanbesteding DUO Groningenis (mede) gegund aan de combinatie Yellow Friday en Sogeti. De inleen van niet-eigen personeel geschiedt door Yellow Friday. De contractering (en dus ook het accountmanagement) geschiedt door Sogeti. Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar DUO Groningen toe één aanbieder zijn.

Wat doet Team Zonnebloem? Het team Register Onderwijsdeelnemers Hoger Onderwijs (ROD HO) (nickname Team Zonnebloem) registreert de deelnames en resultaten van studenten in het hoger onderwijs. Wij hebben een twaalftal front- en backend-apps in beheer, waarvan we nu een gedeelte aan het moderniseren zijn. In het aankomende jaar zullen we ons ook richten op het optimaliseren van onze fundamenten. Dit betekent dat we actief aan de slag gaan met het verminderen van technische achterstanden, het opschonen van verouderde systemen en het actualiseren van documentatie.

Aanleiding Ons externe collega moet ons team per juni verlaten en neemt een heleboel kennis en ervaring mee. Wij gaan zowel onze collega als zijn geniale brein missen. Om ons pijn te verzachten zijn wij opzoek naar een Ops'er die ons team kan komen versterken. Om in de toekomst meer continuïteit te hebben en minder last te hebben van kennis verlies, is het van belang dat een interne collega Ops'er ons team komt versterken.

Achtergrond opdracht
Wat hebben wij jou te bieden? Ons team is innovatief en dol op experimenteren. We streven er bijvoorbeeld naar om zoveel mogelijk T-shaped te zijn, op een manier die ieder teamlid goed past. Bij ons heb je genoeg werk en uitdaging en ga je je zeker niet vervelen! Daar worden we enthousiast van en het draagt bij aan ons streven om beter, sneller en meer Agile te worden. Binnen ons team juichen wij nieuwe ideeën toe en bieden wij de ruimte om jezelf te ontwikkelen. Individueel hebben wij totaal verschillende achtergronden, maar dat vinden wij juist fijn. We zoeken geen 'yes men' (m/v), maar wel iemand die onze principes omarmt, die we tijdens de kennismaking met je zullen bespreken.
Je taken bij ons zullen erg divers zijn. Hoe ziet onze ideale kandidaat er uit? Je bent een ervaren Ops'er; bij ons betekent dat:

 • Je bent bekend met het Agile Manifesto en onderschrijft de twaalf principes.
 • Kennis van CD2.0.
 • Kennis mbt de infrastructuur binnen DUO is een pre.
 • Kennis van Datapower.
 • Kennis van Kibana.
 • Houd er van om kennis over te dragen binnen het team.
 • Je bent flexibel (Afwisselend werk).
 • Je hebt kennis van DUO-specifieke aanpalende teams als Portalen, GGM, SSD, etc. is een pré.

Eisen


 • HBO werk- en denkniveau
 • Ervaring met het inrichten, installeren en beheren van Java applicaties en het steeds verder automatiseren daarvan (2 jaar)
 • Ervaring met het werken in een Agile/DevOps omgeving (2 jaar)

Wensen


Je bent bekend met het Agile Manifesto en onderschrijft de twaalf principes Kennis van CD2.0 Kennis mbt de infrastructuur binnen DUO is een pre Kennis van Datapower Kennis van Kibana Je hebt kennis van DUO-specifieke aanpalende teams als Portalen, GGM, SSD, etc. is een pré. Je bent een ervaren Ops'er

Competenties


Je houd er van om kennis over te dragen binnen het team Je bent flexibel (Afwisselend werk) Analyserend vermogen en goed kunnen samenwerken Pro-actief benaderen andere DUO stakeholders/teams, initiatiefrijk zijn Assertieve teamspeler Resultaatgerichtheid Pro-actief

Aanvullende Informatie
Een aangeboden cv moet de volledige NAW, geboortedatum, het telefoonnummer en het e-mail adres van de kandidaat bevatten. Werksituatie : Doorlenen is niet toegestaan. Exclusiviteit is vereist bij acceptatie van een uitnodiging voor intake tot 4 dagen na de intakedatum.


Er is hier geen sprake van doorleen en tariefstapeling, omdat we naar DUO Groningen toe één aanbieder zijn.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelInfrastructure Engineer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)36 – 36
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheUitzend/Detachering/W&S
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://select.hr/opdrachten/sogeti-nederland-bv-yf/senior-ops-engineer---duo/6dc810c9-4839-4d0c-8f43-a8d2b20aa115

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.