Verzorgende IG Leyhoeve Exploitatie 13-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Verzorgende IG Leyhoeve Exploitatie 13-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

U bevindt zich hier: Leyhoeve / Verzorgende IG Groningen | 20 - 24 uur per week

Verzorgende IG Groningen | 20 - 24 uur per week

Over De Leyhoeve

Woonlandschap de Leyhoeve is een volledig nieuw en innovatief woonconcept voor 55-plussers. Momenteel hebben wij twee vestigingen: in Tilburg en Groningen. Centraal staan leefplezier, kwaliteit, woongenot en gastvrijheid. Wij bieden een zeer grote verscheidenheid aan reguliere huurappartementen en daarnaast zorg(hotel)suites die van alle gemakken zijn voorzien. Ook beschikt De Leyhoeve over zorgvleugels waar intensieve zorg geleverd wordt aan bewoners met een vorm van dementie. Een aangename omgeving waar mensen - ook als zij ouder worden - ontspannen kunnen blijven wonen. Met als het nodig is thuiszorg of 24-uurs zorg binnen handbereik, zodat zij met een gerust hart naar de toekomst kunt kijken. Maar ook een plek waar jong en oud heerlijk kunnen eten en drinken in de verschillende sfeervolle horecagelegenheden, en met prachtige ruimtes om te vergaderen of iets te vieren. Kortom: Alles draait hier om genieten. Of het nu gaat om comfortabel wonen voor 55-plussers, een (complexe) zorgvraag of een fijne plek waar mensen heerlijk kunt eten, drinken, vergaderen of vieren? Iedereen is van harte welkom! Woonlandschap de Leyhoeve: Samen aangenaam oud worden.

Jouw rol als Verzorgende IG!

"Kijk jij naar mij als mens en wat mij gelukkig maakt?

Kun jij mijn wensen en behoeften verstaan, ook al kan ik het zelf niet goed meer uitleggen?

Zorg jij voor een warm en veilig thuis?"

Als verzorgende IG verzorg, verpleeg en begeleid je onze bewoners die met name een vorm van dementie, maar ook somatische zorgvragen hebben. Je voert verzorgende- en verpleegtechnische handelingen, ADL-werkzaamheden en waar nodig lichte huishoudelijke werkzaamheden uit. Daarnaast zorg je, tijdens een verantwoordelijke dienst, voor het coördineren van de zorgverlening. Maar het draait natuurlijk niet alleen om het verlenen van zorg. We willen dat onze bewoners zich hier écht thuis voelen en een fijne oude dag beleven. Ook daar heb jij een hele belangrijke rol in. Dit doe je onder andere door uit te gaan van een gelijkwaardige relatie met de bewoner, te handelen vanuit mogelijkheden en de wensen en behoeften van de bewoner (voor zover mogelijk) steeds als uitgangspunt te nemen. Zelfstandigheid, zelfredzaamheid en eigen regie van de bewoners houd je hierbij in stand of je stimuleert dit zo zoveel als mogelijk. Kort samengevat betekent dit dat jij oog hebt voor wat jouw bewoners willen en kunnen. Dat ze - voor zover dat nog lukt - doen waar ze gelukkig van worden. En dat ze hun eigen dagritme bepalen. Naast met je bewoners heb je natuurlijk ook veel contact met familie en mantelzorgers. Je beantwoordt hun vragen, informeert ze over hoe het gaat en hoe ze kunnen omgaan met het ziektebeeld van hun naaste.

Jouw werkplek

Je gaat werken op onze zorgafdeling en werkt daar samen met je collega's van verschillende disciplines als één team rondom de bewoner. Onze kleinschalige zorgafdeling telt in totaal 74 zorgsuites waar 24-uurs zorg wordt verleend en 6 zorghotelsuites voor kortdurend verblijf. De zorgsuites liggen rondom 8 gezamenlijke en gezellige huiskamers waar de meeste bewoners het grootste gedeelte van de dag doorbrengen. Goed om te weten: op onze huiskamers zijn van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat medewerkers wonen en welzijn aanwezig. Zij zorgen voor het welzijn van onze bewoners en geven hen de nodige aandacht. Hierdoor heb jij de volle tijd en aandacht voor jouw eigen taken.

Waarom collega's werken bij De Leyhoeve aanbevelen?

"Mijn eerste indruk die ik nog steeds met me mee draag: je ervaart hier echt hoe het werken in de zorg ook anders kan! Omdat je écht meer tijd heb voor de bewoners. Je staat altijd met meerdere krachten en daarbij is er ook van 's ochtends 07:30 uur tot en met 's avonds 22:30 uur een medewerker wonen en welzijn aanwezig. Zij zijn er voor het welzijn van onze bewoners en zorgen ervoor dat zij de gehele dag de nodige aandacht krijgen. Daarnaast wordt er elke dag vers gekookt op de huiskamers. Onze bewoners krijgen wat ze willen zoals een wijntje bij het eten, maar in de avond ook een borrel met iets lekkers of een advocaatje met slagroom. Echt zorg zoals je het voor je eigen ouders, en later voor jezelf, ook zou willen. Bovendien zijn we met alle collega's echt één team en is het heel vanzelfsprekend dat je elkaar helpt." - Sanne

-

Lees hier het hele interview met Sanne over werken als verzorgende IG bij De Leyhoeve.

Wat vragen we van jou?

Vanzelfsprekend heb je een afgeronde opleiding als verzorgende IG. Maar belangrijker misschien nog wel is jouw warme persoonlijkheid. Dat je, ook zonder woorden, ziet wat iemand nodig heeft. Dat je altijd denkt in mogelijkheden. En dat je bovendien van mening bent dat de zorg in Nederland anders kán en anders moet! Net als wij! Daarnaast:

 • Vind je de uitgangspunten vanuit ' Radicale Zorgvernieuwing ' interessant.
 • Zie je kansen om in een relatief nieuwe, zich ontwikkelende organisatie van toegevoegde waarde te zijn.
 • Ben jij natuurlijk gewoon een fijne en gezellige collega die serieus kan werken, maar op zijn tijd ook van een lolletje houdt. Doen wij namelijk ook!

Wat hebben we jou te bieden?

Als verzorgende IG kun je bij ons zorgen vanuit je hart. Bied je zorg zoals je het voor je eigen ouders zou willen. Kun je écht aansluiten bij de wensen van de bewoners en écht tijd voor ze maken omdat de tijdsdruk minder hoog is. Je komt bovendien te werken in een team waar het heel gewoon is dat je elkaar helpt. Daarnaast bieden we jou:

 • Een prachtige werklocatie met een warme uitstraling.
 • Een warme ontvangst als nieuwe collega.
 • Een plek waar jouw ideeën en initiatieven worden gewaardeerd.
 • Een platte organisatie met korte lijntjes waar nog echt tijd voor de mensen gemaakt wordt en zorg op maat wordt verleend.
 • Een contract voor 20 of voor 24 uur per week.
 • Blijf je liever flexibel in het aantal uren dat je per week werkt? Bijvoorbeeld omdat je nog opleiding volgt, mantelzorger bent of ook nog ergens anders werkt? Dan is een 0-uren (oproep) contract in onze flexpool uiteraard ook een mogelijkheid. Daarmee heb je alle vrijheid en kun je werk en andere bezigheden goed combineren.
 • We starten met een jaarcontract, maar spreken wel de uitdrukkelijke wens uit om uiteindelijk een vast dienstverband met je aan te gaan.
 • Salaris conform CAO VVT. Inschaling afhankelijk van je werkervaring in FWG 35 (met een salaris dat ligt tussen de € 2.466,72 en € 3.256,53 bruto per maand op basis van 36 uur).
 • Vakantiegeld van 8%.
 • Een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een fietsleaseregeling voor een elektrische fiets.
 • Een collectieve zorgverzekering.
 • Aandacht voor jouw ontwikkeling, opleiding en training.

Enthousiast?

Heb je vragen? Of wil je gewoon eerst eens vrijblijvend kennis maken voordat je echt solliciteert? Geen probleem. Bel of stuur een appje naar , , op .

Leyhoeve Exploitatie Holding B.V.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelVerzorgende Ig
Indicatie salaris (min – max]2466 – 3256
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractTijdelijk
BrancheMakelaardij/Vastgoed
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.leyhoeve.nl/vacatures/verzorgende-ig-groningen-20-24-uur-per-week-1080104/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.