Ambulant Begeleider WMO/Jeugd Omega Groep 17-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Ambulant Begeleider WMO/Jeugd Omega Groep 17-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

 • Groningen
 • 24-32 uur
 • FWG 40
 • MBO4

Ons ambulante team in de regio Groningen zoekt een nieuwe collega. Als ambulant begeleider werk je vanuit onze visie: een bijdrage leveren aan de levenskwaliteit van de cliënt, door betekenisvolle ontmoetingen. Dit doe jij door overzicht, veiligheid en structuur te ontwikkelen binnen de thuissituatie van onze cliënten.

Wat ga je doen?

Als ambulant begeleider bied jij systeemgerichte begeleiding in de thuissituatie van jongeren, gezinnen en volwassenen met GGZ-problematiek (zoals autisme) en de omgeving waar zij deel van zijn. Vanuit de opvatting dat contact de basis vormt voor samenwerking, ga je aan de slag met het vergroten van zelfsturing en zelfredzaamheid. Een mooi doel! Samen met de cliënt en een gedragswetenschapper stel je een ondersteuningsplan op. Vervolgens zoek je gericht naar een methode die past bij de cliënt en zijn omgeving. Je weet dat problemen nooit op zichzelf staan en dat gedrag altijd een relatie heeft met de context waarin iemand leeft. Daar heb jij aandacht voor! In jouw functie werk je nauw samen met samenwerkingspartners, verwijzers en lokale toegangsmedewerkers.

Hoe ziet jouw team eruit?

Het ambulante team bestaat uit vijftien ambulant begeleiders jeugd en WMO, een gedragswetenschapper en een clustermanager. Het team is betrokken, gepassioneerd en deskundig. Hoewel je veelal zelfstandig op pad bent, zijn er veel mogelijkheden om je collega's te ontmoeten. Zo wordt er intervisie en werkbegeleiding georganiseerd, is er regelmatig teamoverleg en wordt er gebruik gemaakt van elkaars talenten en deskundigheid om tot de optimale begeleiding voor onze cliënten te komen.

Dit ben jij!

 • Hbo-diploma? Of mbo-diploma mét werkervaring? Dat heb jij in je pocket.
 • SKJ-geregistreerd is een pré.
 • Teamwork zit in jouw DNA.
 • Ervaring mét en kennis óver de beschreven doelgroepen.

Wij zorgen voor jou!

Of je nu in Groningen of Zwolle werkt, bij Omega Groep is jouw welzijn onze prioriteit, want wij waarderen jou als individu. We werken vanuit vertrouwen en een positieve kijk op mensen, waardoor openheid en werk-privébalans centraal staan. Bij ons krijg jij vrijheid om initiatieven te nemen en eigen beslissingen te maken. We ondersteunen je professionele ontwikkeling. Daarom krijg je ruimte om je talenten te ontdekken en te benutten.

 • We bieden een jaarcontract van 24 uur per week met een salaris conform CAO Gehandicaptenzorg, functiegroep 40/45 (afhankelijk van je opleiding).
 • Meer weten over onze arbeidsvoorwaarden en de CAO Gehandicaptenzorg?

Enthousiast?

, onze clustermanager, vertelt je graag meer over deze functie. Je kunt haar bereiken op: . Voel jij de klik? En zie je jezelf als onze nieuwe ambulant begeleider? Verstuur je sollicitatie vóór 31 mei 2024. De groepsbijeenkomst vindt plaats op 6 juni van 9.00 tot 11.30 uur.

Vragen of interesse?

Wil je meer weten over werken bij Omega Groep of heb je een andere vraag? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAmbulant Begeleider
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)24 – 32
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomegagroep.nl/vacatures/ambulant-begeleider-wmo-jeugd-groningen/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.