Basisarts (Advies en Behandel Centrum) Omring 08-05-2024

 1. Vacatures Uithuizermeeden
 2. Basisarts (Advies en Behandel Centrum) Omring 08-05-2024

Werken in Uithuizermeeden

 

Introductie vacature 

Unieke kans: Leerhuis Omring

Doe jij dit jaar vmbo of havo examen en lijkt het jou leuk om te werken én leren in de zorg? Dan is de mbo-opleiding tot verpleegkundige of verzorgende IG van Leerhuis Omring echt iets voor jou. Tijdens deze unieke opleiding ga je meteen aan de slag in de praktijk en krijg je les op een Omringlocatie. Aan het einde van je opleiding krijg je een erkend diploma én ben je verzekerd van een baan.

 • Omring


 • Nieuwe Steen 36,
  1625 HV Hoorn
  Basisarts (Advies en Behandel Centrum)

Ben jij een bevlogen basisarts op zoek naar een uitdagende functie bij het Advies en Behandelcentrum (ABC) van Omring? Zowel voor de regio Zuid (standplaats Nicolaas te Lutjebroek of Lindendael te Hoorn) als voor de regio Noord (standplaats Den Koogh te Den Helder) zijn wij op zoek naar een basisarts . Samen kiezen we de meest passende locatie.

Bij Omring streven we naar een vitale organisatie waar medewerkers met plezier werken aan de kwaliteit van leven van onze cliënten. Onze missie, "samen de beste zorg dichtbij", en kernwaarden - Eigen regie, Samen, Positief en Vindingrijk - vormen de basis van ons werk. .

Werken als basisarts bij Omring

Als basisarts bij het Advies en Behandelcentrum maak je deel uit van een team dat zich richt op het verlenen van behandeling aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken. Je zult samenwerken met collega's binnen de medische en paramedische diensten, waarbij je de regie hebt over multidisciplinaire zorg- en behandelplannen. Diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten met complexe zorgvragen behoren tot jouw verantwoordelijkheden.

Als basisarts excelleer je niet alleen in je vak, maar ook in je flexibiliteit en proactieve aanpak. Je uitstekende communicatievaardigheden en teamgeest maken je waardevol in de medische behandeling van cliënten. Samen werken met diverse disciplines draagt bij aan een positieve werkomgeving en hoogwaardige zorgverlening.

Jouw werkzaamheden

 • Leveren van medische behandeling aan kwetsbare ouderen en chronisch zieken.
 • Regie voeren over multidisciplinaire zorgplannen en medische behandelplannen.
 • Diagnostiek, behandeling en begeleiding van cliënten met complexe zorgvragen.
 • Bereidheid om op locatie Den Koogh te werken en bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Jij hebt

 • Een afgeronde opleiding geneeskunde.
 • Ervaring als basisarts, bij voorkeur binnen de ouderenzorg.
 • Grondige kennis van behandel theorieën, -methoden en ziekteprocessen.
 • Een rijbewijs en beschikt over een auto.

Wij zorgen voor

 • ruimte om te groeien als professional en als mens. Samen met je collega's werk je in een inspirerende werk- en leeromgeving, waar je alle ruimte krijgt om het beste uit jezelf te halen;
 • de mogelijkheid je te blijven ontwikkelen. Als medewerker van Omring heb je onbeperkt toegang tot www.goodhabitz.com , een website met meer dan honderd online trainingen zoals blijven innoveren , persoonlijke effectiviteit, management en mindfulness;
 • een cultuurlidmaatschap via www.cultuurwerkt.nl . Met dit lidmaatschap krijg je jaarlijks korting op meer dan 500 culturele uitjes zoals films, musea, musicals en theatervoorstellingen;
 • een Omringpas waarmee je korting krijgt op diverse verzekeringen. Bovendien krijg je met de Omringpas korting bij de Omringwinkels, op trainingen en workshops, op service aan huis en bijvoorbeeld op advies van een zorgconsulent;
 • een contract voor onbepaalde tijd;
 • een aantrekkelijke eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarinkomen.

Wil je direct op deze functie solliciteren? Fantastisch! Heb je inhoudelijke vragen naar aanleiding van deze vacature, dan kun je contact opnemen met Tinie Vertelman, Manager ABC, op telefoonnummer (maandag t/m donderdag).

Bij Omring hanteren we een screeningsbeleid.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAnios
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)24 – 24
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.werkenbijomring.nl/vacatures/311022-basisarts-advies-en-behandel-centrum

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuituithuizermeeden.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Uithuizermeeden en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.